tiistai 9. heinäkuuta 2013

Apua, millainen sohvapöytä?

Kuvat tammikuulta

Hei, auttakaas vähän!

Meillä olisi sohvapöytä menossa vaihtoon. Alunperinhän tuo oli meidän telkkaripöytä, mutta kaikenlaisten sattumusten (=Ellun tulon valmistelun) seurauksena siitä tuli väliaikaisesti sohvapöytä. Miusta se on kuitenkin siihen vähän liian iso.

Nyt pitäisi sitten etsiä uusi pöytä, mutta millainen? Kaikenlaiset ideat ja ajatukset ovat nyt tervetulleita!

Näin itseasiassa eilen sellaisen pöydän, jonka voisin haluta, mutta enpä sano siitä mitään vaan odottelen teiltä raikkaita näkemyksiä!


Jos tähän joku kommentoi, niin voin kommentoijien kesken arpoa palkkioksi jonkin pienen (ja toivottavasti myös kivan) yllätyksen. Iik, tästähän tuli ihan huomaamatta miun monivuotisen bloggaushistorian ensimmäinen arvonta!

7 kommenttia:

 1. Mulla on hieman erilainen ja ehkä myös raikas näkemys tähän asiaan, ootko valmis? :D

  Tässä se tulee: älkää hankkiko uutta sohvapöytää vielä lainkaan.

  Itse oon nimittäin huomannut, että nyt kun Tirppa suunnittelee jo vähän liikkeellelähtöä, niin sohvapöytä on tiellä. Ollaan siirretty sohvapöytä nyt (tosi tyylikkäästi ja varsin epäkäytännöllisesti) kirjahyllyn eteen, jotta olkkarin lattialle jää isompi avara tila. Siinä tytön on helppo harjoitella liikkumista, eikä tarvitse pelätä että pää/jalat/käsivarret kolahtaa sohvapöydän kulmaan.

  Että sellainen ehdotus multa :D

  Ps. Kiva juttu toi arvonta!

  VastaaPoista
 2. Meillä meni sohvapöytä vaihtoon vauvan myötä, kun terävä lasipöytä ei ollut enää kovin kätevä. Tilalle tuli ikean pieni ja halpa pyörillä oleva pöytä. On se asiansa ajanut, mutta mutta..toisaalta pyöreä pöytä voisi olla aika kiva! Tai sellainen missä on kaksi lomittain menevää pyöreää pöytää, joit voi sitten siirrellä. Itse haluaisin myös lehtitilaa ja ostaisi varmaankin kannellisen, johon saisi lehdet piiloon toisaalta siisteyden ja toisaalta pienten lehtituhoajien vuoksi ;)

  VastaaPoista
 3. Jos haluu jotain persoonallista ja itse tehdä nii mä tekisin trukkilavasta itselleni sohvapöydän! ja maalaisin jollain kivalla värillä eka tietty hioisin!:D ja ois persoonallinen ja sitähän voi tuunailla jos haluu hyllyjä tai jtn! googlaamalla trukkilava nii löytää muutaman kivan kuvan sohvapöydästä!::)

  VastaaPoista
 4. Se on makuasia mistä tykkää. Meillä on pyöreä koivupuupöytä jossa on myös toinen taso esim. lehtiä varten. Tosi kestävä ja kätevä. Sit mulla on sen päällä pöytäliina joka yltää puoliväliin eli peittää just sopivasti toisen tason "rojut" katseilta. :)
  Pikkulapsi perheeseen sopii varmaan hyvin pöytä jossa ei ole teräviä kulmia.
  Tuosta linkistä näet meidän pöydän kun tarpeeks alas plärää kuvia http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2013/06/ylpparit-osa-2-kotiin-paluu.html
  Ehkä helpompi hahmottaa kuin tuo selitys ni kuvasta. =)

  VastaaPoista
 5. Meillä on kätevä Ikeasta hankittu rahi ollut olohuoneessa sohvapöytänä. Turvallinen lapsen kanssa (helppo nousta sitä vasten, eikä tule kuhmuja tai vekkejä jos kaatuilee) ja erittäin kätevä sekä tuikitarpeellinen säilytyspaikka. -ennu

  VastaaPoista
 6. Joku arkkumainen olis hyvä, sinne saa lelut piiloon kätevästi :) näin meillä oli mut nyt ei mahdu tällähetkellä olkkariin :) Niitä on hirveästi erilaisia/kokoisia. Sit yks joka olis kiva niin sellanen vanha matka-arkku! :) Itsehän saa tehtyä niistä puulavoistakin kivoja; pari lavaa päällekäin, lasi päälle ja pyörät alle :) :)

  http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=olohuoneen+arkku&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wh3dUaPmOuGS4AScoICQAg&biw=1384&bih=848&sei=xR3dUcDcDOei4gSZxoAw#imgdii=_ tuolta löytyy vaikka mitä kivoja :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on ikeasta ostettu kaksi valkoista (olikohan merkki lack) pöytää jotka olen laittanut vierekkäin..saa välillä pienemmän sohvapöydän ja välillä isomman :).
  Rahia minäkin voisin ehdottaa, siihen ei ainakaan pikkuinen pääsisi itseään telomaan ja sellainen puinen säilytyspöytäkin olisi kiva (meillekkin olen tätä harkinnut) esim. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50161321/
  vois olla kiva jos sen saisi maalattua vaikka valkoiseksi.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!