lauantai 6. heinäkuuta 2013

Aurinkolasit vauvalleVoin taas tunnustaa tyhmyyteni: ajattelin, ettei Ellu mitenkään voisi tarvita aurinkolaseja vielä tänä kesänä, koska tyttöhän on vauva (suprise) ja kulkee ulkona joko manducassa tai vaunuissa. Noh, paistaahan se aurinko vaunuihinkin aina ainakin osan matkasta, eikä suojaharsoakaan voi pitää tytön suojana ihan koko matkaa, koska silloin tämä ensin tylsistyy (koska nykyään niissä liikkuvissakaan vaunuissa ei aina nukuta vaan ihastellaan Suomen luontoa) ja sitten pakahtuu.

Pääsin kylässä näpräämään Baby banzin vauva-aurinkolaseja, joten sellaiset halusin sitten meillekin. Nettikaupassa tosin iski valinnan vaikeus: lilat, oranssit vai vaaleansiniset?kuva täältä - nuo Little Hunter -lasit kuulostavat jotenkin pelottavilta...


Mutta sitten! Rokkibeibin verkkokaupasta löytyivät isot, retrot, valkoiset baby banz -lasit ja sitten kuuluikin vain "mie haluuuuuun" ja innokasta nettipankkutunnusten kaivamista.
Kuva täältä
 Aurinkoiset kelit muuten loppuivat tasan sillä minuutilla, kun kännykkään pirahti aurinkolasien saapumisilmoitus. Oikeasti. Lähdettiin Ellun kanssa puolipilvisellä säällä kohti postia, sadan metrin jälkeen alkoi ripotella ja postilta lähdettäessä satoikin jo kaatamalla. Tulipahan testattua meidän vaunujen juoksuominaisuudet, ovat muuten erinomaiset! Pitäisikin muuten varmaan joskus kirjoitella niistä vaunuista enemmän. 

Mutta niin, nyt on Ellulla aurinkolasit! Pakkohan (miun...) oli heti sovittaa niitä (tytölle), ja varmaan nämä ovat tosi mukavat koska tyttö jatkoi puuhailujaan lasit päässä yhtään hämmentymättä. Tukevan tuntuiset, näppärät säätää ja pysyivät päässä hyvin hurjissakin huivinkiskontaleikeissä. Ulkotestaussa odotellessa.

Tilasin lasit tosiaan tuolta Rokkibeibistä, samasta paikasta olen aiemmin tilannut meidän vaunut ja voin kyllä suositella lämpimästi hyvää palvelua ja nopeaa toimitusta. (Tämä ei ole maksettu mainos!)

Niin, ja jos ne kelit eivät nyt ala lämpenemään, niin tilasin samalla aurinkolasien kanssa lämpöpussin vaunuihin. Ja hei, saattaahan se aurinko joskus paistaa pakkasellakin! 

7 kommenttia:

 1. Ihana pikku-ELTSU <3

  meillä on tuollaiset mini babybanzit ollut esikoisella! Nyt mietin niitä Babiatorsin laseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tehdä vertailua, saisihan niitä laseja olla vauvallakin useammat, vaunuissa toiset ja autossa toiset koska ainahan ne unohtuu...

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu ja heti utelee... :)
  Onko ylimmäinen kuva otettu Imatralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tervetuloa lukijaksi! :)

   Ja juu, kuva on meidän kesäkuiselta ex tempore -reissulta Imatralle!

   Poista
  2. Sit katsoin aivan oikein. :) Me tehtiin viime perjantaina samanmoinen ex tempore reissu Imatralle. Siitä voi lukea blogistani lisää. ;)

   Poista
 3. Vähänkö päheet nuo arskat! Miekin haluun tollaset! Meillä on niin tylsät tavalliset. . :-D Oon yrittänyt kommentoida siihen 3kk postaukseen, mutta aina kuuluu väääähhhh.. Kyl mie vielä joskus. Mut ihana Ellu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ainakaan ole tylsän tavalliset, tosin valkoisen teddykarvatakin kanssa nuo olivat kyllä mielenkiintoinen yhdistelmä... :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!