maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ei se ole niin vakavaa

Olin oikein liikuttunut kun äsken luin eiliseen syöttötuolipostaukseen tulleita kommentteja - kiitos tuunauskehuista, mutta eniten mieltä lämmitti se, että miun sillisalaattiblogi oli niin monen mielestä hyvä juuri tällaisena. Ihanaa!
Pienellä rajauksella ah niin herttaista....
...mutta todellisuudessa...

Miulle on oikeastaan ihan sama, onko miun pienellä blogilla neljä ja neljäkymmentä lukijaa: varmaan naputtelisin tätä, vaikken koskaan saisi yhtään kommenttia, mutta onhan niitä kiva saada, suurkiitos niistä! Kuka sitä jaksaisi yksikseenkään jutella kaiket päivät? (Paitsi kotiäiti. Tai noh, onhan miulla tietenkin Ellu, mutta kovin pitkiä ja henkeviä keskusteluja ei vielä olla saatu aikaiseksi.)

Tasapainoiset, avioliittoon vihityt, korkeakoulutetut vanhemmat- tyttö on varmasti terapiassa viimeistään yläkouluikäisenä

Eipä sen ihmeempiä. Viikonloppu kului maalaillessa huonekaluja ja myydessä ylimääräisiä polkupyöriä. Sain myös kesän ensimmäisen pallojätskin. Ja Ellu söi porkkanaa, oppi kääntymään selältä mahalleen ja nauttii silminnähden siitä, kun isä lennättää likkaa kuin lentokonetta pitkin alakertaa. Ihana mieheni hieroi miun jumissa olevia harteita teki suursiivouksen, kun mie vietin varsin runsaasti aikaa maaliämpärin ja pensselin kanssa. Oli kiva viikonloppu, toivottavasti tästäkin tulee kiva viikko. :)

jk. Eilen iltakävelyllä kaksi noin ekaluokkalaista tuli juttelemaan meille ja silittelemään koiria. Mietin itsekseni, että me ollaan varmaan helposti lähestyttäviä, koska ollaan niin nuoria. Onneksi en ole vielä tajunnut, että oikeasti, mehän ollaan lähempänä kolmeakymmentä kuin kahtakymppiä.

6 kommenttia:

 1. haha, ihanan tasapainoista perhe-elämää ;)

  mä kävin viikonloppuna koneelta läpi n. 1500 "ah niin herttaista" vauvakuvaa ja perhepotrettia. Loppujen lopuksi edustuskelpoisia kuvia lähti valokuvatilaukseen melkein puolet vähemmän.. Huh.

  Sitten joudun ilmoittamaan että mun piti TAAS mennä muuttamaan blogini osoitetta. Vanhaan osoitteeseen tuntui eksyvän turhan paljon hakurobotteja tms. muuta epämääräistä. Toivottavasti niistä päästään eroon osoitteenmuutoksella.

  blogini löytyy siis jatkossa osoitteesta http://ekoboltsi.blogspot.com alkuperäisellä nimellään Kotikarnevaaleja & kaninkäpäliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilmoituksesta, siirryn siis taas uuteen blogiin! :D Toivottavasti se saa olla roboteilta rauhassa.

   Valokuvien määrä pikkuvauvaperheessä on muuten ihan uskomaton. Ifolor kynii meiltä vielä valtavat rahat, ennen kuin Ellu on murrosikäinen ja kieltäytyy olemasta kuvattavana...

   Poista
 2. Minun mielestä taas vauvan kanssa voi käydä vaikka kuinka pitkiä ja henkeviä keskusteluja aivan pienestä pitäen. Vauvalle kannattaa lukea esim sanomalehteä ääneen ja sitten kysyä mielipidettä vaikka viimeisimmistä tapahtumista Suomen poliittisella kentällä. Kyllä vauva ymmärtää ja vastaa aina viisaasti.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti Ellu ymmärtää, mutta mie en ole vielä oppinut ymmärtämään Ellua - tyhmä äiti, niin jäävät keskustelut vähän tyngiksi. :D

   Mutta vakavissaan, tottakai mie juttelen Ellulle ja paljon. Ja tyttö juttelee takaisin, ja yleensä meillä vallitsee hieno yhteisymmärryksen henki.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!