perjantai 26. heinäkuuta 2013

"Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt"

Eilen päätin ex tempore yllättää miehen ja lähdettiin sille pitkään haikailulle eväsretkelle.

Koska kyseessä tosiaan oli päähänpisto (olin oikeasti postittamassa pakettia), niin kauheasti ei eväissä ollut oman käden jälkeä. Eväänä oli siis suolakeksilajitelma, tuorejuustolajitelma, texmex-henkistä salaattia (salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, salsaa, nachoja ja juustotäytteisiä oliiveja), mustikkapullaa ja suklaata. Ja tietystä kahvia ja limpparia.


 Parempiakin eväitä on varmaan joillain eväsretkillä nähty, mutta seura oli ainakin mitä parhainta:


Niin ja omaa rauhaa oli tarjolla yllin kyllin. Lähimpään ympärivuotiseen asumukseen oli linnuntietäkin yli kilometri, ja lähimpään kesämökkiinkin melkein saman verran. Ketään marjastajaakaan ei saatu kahvittelemaan meidän kanssa.

Retkipaikkana oli siis lammen ranta, paikka, johon olen haikaillut varmaan kymmenkesäisestä asti kesämökkiä. Ehkä mie vielä joskus rakennan (rakennutan) sen, ehkä sitten, kun Ellun lapset alkavat kirjoittaa ylioppilaiksi...
On se lampi siellä jossain

Ja mökin paikka olisi selkeästi tässä
Joskus olen miettinyt, että pitäisikö unohtaa asunnon ostaminen ja rakentaa ensiksi mökki kun sen sijainnin sentään tietäisin. Pöh. 

Metsäretkeltä taisi tarttua mukaan vähän vaikutteita. Vai olenko mie ainoa, jonka mielestä tyttö osaa aika vakuuttavasti matkia sammakkoa?


jk. Miullehan nyt varmaan ropisi Hyvä vaimo -pisteitä eväsretken myötä, vaikka eväät olikin kaupasta. Mutta jos joku haluaa testata, onko paha vaimo vai ei, niin Helsingin Sanomien sivulla oli hauska testi. Sinne pääsee tästä.

6 kommenttia:

 1. Voi että kun on isot simmut toisella <3
  Kuullostaa kivalta tuollainen eväsretki :) mietin kans jos manducan kyytiin ottais minin ja lähtis retkeilee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Ellu ainakin viihtyy metsässä, niin vaunuissa, manducassa kuin lötkötellenkin: on niin paljon katseltavaa!

   Poista
 2. Meillä on varmasti joku telepaattinen yhteys sillä miekin sain eilen päähäni lähteä piknikille. Kylläkin vasta tänään ja ihan omaan pihaan, mutta ulkoilmaan kuitenkin! =)

  Mökki ois kyllä kiva! Meilläkin on jo paikka mökille, mutta jostain siihen rakentamiseen vaan pitäisi vielä rahaa kekkaista. Eli ei ihan pikainen toteutus varsinkin jos (ja kun) jään kotiin vielä äippäloman päätyttyä. =)

  Ps. testi tehty, melkoisen huono vaimo olen. Pöh. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin mietin pihapiknikkiä, mutta tulipahan lähdettyä! :)

   Juu, se ikuinen rahan puute.. Pitäisi vissiin alkaa lotota!

   (Tuon testin mukaan miussakin olis MUKA kovasti parantamisen varaa.)

   Poista
 3. Pitäisi varmaan itsekin harrastaa piknikillä käyntiä. Tosin ies aina töissä ja viikonloppuisin on aina kaikkee muuta :(
  Testin mukaan olin aika paha vaimo, mutta kyllä mä silti kiitosta aika usein saan ;)

  VastaaPoista
 4. Spontaanit piknikit on ihan yhtä hyviä kuin suunnitellutkin! Siinä on jotain erityistä tunnelmaa, että vaan päättää lähteä.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!