perjantai 12. heinäkuuta 2013

Korttikeräys vanhusten iloksi

"Haluaisitko piristää yksinäisen vanhuksen arkea, mutta et tiedä miten? Nyt jokaiselle askartelun ystävällä on mahdollisuus kantaa oma kortensa kekoon yksinäisten vanhusten puolesta nimittäin askartelemalla!" -Ellin askartelut

Ellin askartelut- blogin Elli järjestää keräyksen, jossa kerätään käsintehtyjä kortteja ilahduttamaan yksinäisten vanhusten syksyä. Kyseessä ei (miun onneksi) ole mikään korttien kauneuskilpailu vaan kaikenlaiset kortit ovat tervetulleita: ne jaetaan sitten Mummon kammari - vanhustyökeskuksen kautta vanhuksille koteihin ja hoitolaitoksiin.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet voi käydä lukemassa Ellin askartelut -blogista  täältä. Osallistukaa kaikki jotka kynnelle vain kykenevät, kortteja tarvittaisiin lähemmäs tuhat ja nyt niitä on koossa n. kolme ja puoli sataa.

Kiitos Ellun pitkien aamupäiväunien, miekin ehdin osallistua! Koska en osaa tehdä sarjatuotantona kortteja, niin tein sitten kolme ihan erilaista.

Osiin leikattu kukka ja vesivärejä
Juuttisydän, pitsiä, huopakukkatarroja, erilaisia papereita

 Elli muistutteli blogissaan, että kortteja tarvitaan (tietysti) myös miespuolisille vanhuksille. Itsekin olin ensin askarrellut kaksi aika naisellista korttia, mutta onneksi älysin lukea Ellin kommentin. Ei muuta kuin paperivarasto taas esiin ja tekemään... 

Kartonkia, vesivärejä, ääriviivatarroja

Kortteihin toivottiin raapustettavaksi jonkinlaiset piristävän runon tai laulun sanat oman nimen ja kotipaikkakunnan lisäksi. Siinä onkin nyt haastetta, miulle ei nimittäin tule mieleen mitään muuta kuin lastenlauluja tällä hetkellä... Pitänee turvautua googleen, tai runoilijanlahjoja omaavaan mieheeni.

Toivottavasti joku teistä lukijoistakin löytäisi aikaa ja intoa osallistua! :) 

jk. Kiitos innosta osallistua meidän sohvapöytäpohdintaankin! Ajatuksia ja vinkkejä saa jättää vielä, pistän arpoen ensi viikolla! :)

4 kommenttia:

 1. Nättejä kortteja olet tehnyt. :)
  Pitäisiköhän minunkin, kun tykkään askarrella ja runoilla. Aikaakin näyttää vielä olevan reilusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistu ihmeessä, täsdä saa nyt askarrella oikein hyvään tarkoitukseen! :)

   Poista
 2. Onpa kiva idea! Täytyy harkita osallistumista.

  Hih, tuo työkalukortti on erityisen hieno! Parhaita ääriviivatarroja ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan! :)

   Nuo ääriviivatarrat ovat kyllä kivoja - olen koristanut niillä isän ja appiukon synttärikortteja aiemmin.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!