lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kukka- ja lintuheijastimet

Nyt kun blogihistoriani ensimmäisen arvonnan voittaja on saanut palkintonsa (Itellan avustuksella tai siitä huolimatta), voin vilauttaa, mitä pientä, mustaa ja nahkaista pistin pakettiin:


Tein siis nahkatilkuista ja heijastinkankaasta pienen rintaneulaheijastimen takkiin tai laukkuun kiinnitettäväksi. Toivottavasti se on mieluinen ja Minttu näkyy sitten syksyllä pikkuisen paremmin. :)

 Mintulla on myös pikkuinen poika, ja sujautin kuoreen heijastimen myös hänelle. Harmi, ettei kavereilla tai sukulaisilla ole enempää lapsia, lapsille olisi niin kiva tehdä vähän erilaisia heijastimia kuin aikuisille - tai eipä sen puoleen, kyllähän tätä voisi käyttää aikuinenkin. :)


Arvonnan järjestin, kun pyytelin mielipiteitä olohuoneen sohvapöytäongelmaan. Vinkkien innoittamana löysinkin sitten uuden pöydän, jonka ostamisessa tosin oli monenlaisia kiemuroita kun myyjä hävisi välillä festareille ja välillä mökille... Mutta niin, nyt on pöytä, ja vähän muutenkin uutta ilmettä olohuoneessa. Pitääkin räpsiä sieltä pari kuvaa täälläkin esiteltäväksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti Minttu pidit palkinnostasi! :)

6 kommenttia:

 1. Oi vitsit tuo lintuheijastin on erityisen soma! Oot kyllä näppärä!

  Teidän sohvapöydän myyjä kuulostaa mielenkiintoiselta ja erityisen asiakaspalvelutaitoiselta tyypiltä ;) Ja joo, olkkarista kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiakaspalvelu oli kyllä kaukana tässä kaupassa, mutta noh, raha ja tavara vaihtoi omistajaa. :D

   Poista
 2. Kiitos vielä, ihanat lahjat olivat! Kunpa minuakin joskus askartelu/käsityökärpänen puraisisi. Sitä odotellessa nautin muiden ihanista tekeleistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olivat mieluisia! :)

   Miulla olisi se kärpänen, muttei aikaa...

   Poista
 3. Heijastimet on kyllä kivoja, etenkin tuo lintu on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo lintu miellyttää miuakin, taidan tehdä itsellenikin!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!