torstai 25. heinäkuuta 2013

Prinsessalle prinssi

Useampikin tyttövauvan blogimamma on jo ehtinyt varailla Englannin pikkuprinssiä tyttärelleen sulhoksi. Sori vaan, leidit, mutta pikkuherra on match made in heaven meidän Ellulle - edellyttäen tietysti, että Ellu huolii hänet, koska ehtiihän tässä tulla vastaan vaikka minkälaisia sulhaskandidaatteja. Ei sitä ensimmäistä tarjokasta kannata ottaa, vaikka sillä sattuisikin olemaan hiukan kruununjalokiviä takataskussa.

Ellun ja pikkuprinssin liitossa suutarikin pysyisi lestissään, koska Ellun isähän on sentään pesunkestävä (skotlantilainen) lordi, kuten ystävänikin muistutti:


7 kommenttia:

 1. Haha niinhän sie luulet :) mut joo toi nimi George ei kyl houkuttele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se parhaiten nauraa, joka Westminster Abbeyn etupenkissä kukkahattu päässään nauraa! ;P

   Poista
 2. Hahahhahhahahaaa! =D Mie nauroin jo ennen kuin aukasin koko sivua. =D Mut entä jos siitä Yrjöstä tuleekin homo? Sitten meilläkin voi olla tsäänssejä istua siellä etupenkissä kukkahattu päässä. Edellyttäen tietysti, että meidänkin poika kuuluu tähän vähemmistöön. =) (mun ehkä pitäisi ulkoiluttaa tätä minun päätä kunnolla kun ajatukset juoksee jo kummallisissa sfääreissä heti aamusta. juttujen taso ihan huippuluokkaa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meininki on yhtä väsynyttä täälläkin, meinasin nimittäin kirjoittaa tähän, että tietysti poikavauvojenkin mammoilla on mahdollisuuksia jos poitsuista tuleekin homoja, mutta ikinä ei voi olla varma, kuka vielä loukkaantuisi moisesta vuonna 2013. :P

   Poista
 3. Ahahha hihitän täällä taas hihaani (Tirppa on päikkäreillä). Teidän jutut on kyllä niin parhaita! Mutta vakavasti: George on kyllä Yrjöön verrattavissa oleva nimi. Ei Ellu voi hyväksyä Zoortsia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellun isovanhemmat ei koskaan oppisi sanomaan Zoorts vaan vävykokelas olisi aika Keorke. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!