sunnuntai 25. elokuuta 2013

Chip it! meidän kotona

Miss Christ' Annabell kirjoitti blogissaan chippaamisesta. Miulta oli mennyt tällainen Chip it! -sivusto ihan ohi!

Sivustolla voi siis  muuttaa omat sisustuskuvat värilastuiksi, niin näkee, millaisia värejä kodista löytyy. Niiden avulla voisi sitten näppärästi kehitellä sisustusta eteenpäin tai selvittää, millainen se oma tyyli nyt oikeastaan on.

Ohjelma löysi meiltä tällaisia värejä: 


Ihan niin hienosti ohjelma ei miusta toiminut kuin muissa blogeissa hehkutettiin sen toimivan, mutta kyllähän se joitain värejä löysi. llmeisen paljon meillä on harmaata, joten blogin nimi lienee ihan osuva? :D

Ennen meillä oli paljon enemmän ruskeaa niin tekstiileissä kuin huonekaluissakin, mutta sen aika tuntuu olevan nyt vähän ohi, tuon alimmaisen kuvan korin ja verhonkin olen jo vaihtanut toisenlaisiin. Makuuhuoneen ruskeasta tykkään edelleen, mutta näköjään meillä on nykyään pinnoissa ja huonekaluissa mustaa, harmaata ja valkoista. Niihin onkin sitten helppo yhdistellä muita värejä.

Mutta niin, tuohon chippaamiseen kannattaa käydä tutustumassa. Käyttöehdot kannattaa kuitenkin lukea -pienellä präntillä kerrotaan, että lataamalla kuvasi palveluun annat samalla sivustolle luvan sen jatkokäyttöön. Mutta niinhän se on melkein kaikkien netin palveluiden kanssa, joten miulle henkilökohtaisesti homma oli ihan ok. 

 
Kamala kodinrakennuskuume muuten taas menossa! Kaikki lähti siitä, kun löysin ihanan tapetin, joka sopisi loistavasti Ellun huoneeseen, mutta tähän asuntoon meillä ei ole aikomuksena tehdä enää mitään. Sitten meille tarjottiin "tiskin alta" ostomahdollisuutta yhteen kivaan asuntoon,  mutta oisko se nyt oikeasti kiva? Mitä me oikein halutaan? AAAARGH, kun ihminen ei osaa päättää.

8 kommenttia:

 1. Jaaha! Tässähän tulikin sitten värilastut meidän kotiremonttiin :D no ei vaan. Mutta tosiaan, täällä on kanssa kodinrakennuskuume menossa. Tuo chippaaminen on mulle ihan uus juttu, mutta näyttää hauskalta -taidankin mennä kuvailemaan meidän kämppää seuraavaksi.. :D

  Meillä alkaa myös olla ruskean ja beigen aikakausi ohi, ja mä kaipaan kotiin nyt vaan mustaa, valkoista ja harmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten Millam tuossa alapuolella kirjoittaakin, niin taitaa tosiaan olla yleinen trendi. :D

   Poista
 2. Taitaa olla hieman yleisempikin trendi tuo ruskean ja beigen siirtyminen syrjään. Meidän nykyinen asunto on kovasti sitä väritystä, mutta epäilen vahvasti ettei tuleva asunto ole! Mutta joo, ihan kiva idea tuo chippaaminen. Toisaalta mietin, että onko siitä ihan oikeasti mitään konkreettista hyötyä tai apua... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin mietin, että tuosta voisi olla hyötyä oikeastaan vain silloin, jos yhtäkkiä havahtuu, että "ei helkatti, mitähän kaikkea meillä täällä kotona on..."?

   Poista
 3. En oo edes kuullutkaan tuosta chippailusta :)
  Pitänee kokeilla :)
  Meillä on kyllä vaan mustaa, valkoista ja harmaata :D:D

  Ja uutta kotia kohti vaan jos löytyy kiva mahdollinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa kivantuntuisissa kodeissa on aina jotain vialla. Huoh, maanantaina on aika pankkiin kyselemään, mitä meidän lainalupaukselle nykyään kuuluu, johan ensimmäisellä sellaisella oli jo ainakin kaksivuotispäivä...

   Poista
 4. Minäkin kokeilin, mutta lopputulos ei ollut ollenkaan toivottu. Meillä värejä on ilmeisesti niin pieninä pintoina ja koristeina, että Chip it väittää meidänkin kodin olevan pelkkää harmaata ja neutraalia, lähinnä ruskean eri sävyjä! Susannan työhuone valitteli samaa, vaikka hänen jos kenen koti on ihan oikeasti värikäs. Kovasti ohjelma väänsä kaikki kirkkaat keltaisetkin murretuiksi, kuten teidänkin Räsymatto kuosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ohjelma tuntuu tosiaan tarvitsevan oikein isoja värejä, vaikka mie ainakin olisin toivonut, että se napsisi niitä pikkjuttujakin.

   Pitääkin kurkata tuota Susannan blogia, en olekaan ennen törmännyt!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!