sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kissatiskirätti ja muistakaa korttikeräys!


Tein siskolleni synttärilahjaksi kestävän ja pestävän bambutiskirätin. Siskollani on musta kissa (aivan ihana, mutta koirien vuoksi suhtauduu meidän perheeseen yleensä varsin epäilevästi), ja siitä sain innoituksen tähän tiskirättiin. Nyt on aika nostaa kissa pöydälle! 


Muistiin itselleni: Kissan leveys oli aluksi 40 silmukkaa, seitsemännen ja kahdeksannen kierroksen kohdalla kavensin katin leveydeksi 35. Silmät virkkasin harmaalla langalla, mustuaiset ja viikset kirjailin jälkikäteen. Lopuksi virkkasin korvat ja ripustuslenkin.

Toivottavasti katti on mieluinen ja pääsee käyttöön. :) Ainakin meillä kestotiskirätit ovat keittiökäytössä syrjäyttäneet kaupan rätit ihan kokonaan: ne imevät hyvin, niillä on hyvä rapsuttaa kuivahtaneita tahroja ja ne kuivuvat miusta kertisrättejä paremmin. Siivouksessa käytän kaupan tiskirättejä, ainakin nyt vielä sen paketin, joka meillä on avattuna. Ehkä jatkossa siirrän kulahtaneet kestorätit siivousräteiksi?

Siskoni on myös yksi Ellun kummeista, joten en voinut vastustaa kiusausta tehdä vähän humoristisempaa synttärikorttia:Ja hei, vielä ehtii osallistua aiemminkin mainostamaani Ellin korttikeräykseen! Mie laitoin tosiaan menemään pari korttia, mutta ehkä tässä askartelukaapin siivouksen (....ikuisuusprojekti...) aikana ehtisin tehdä ja lähettää vielä pari? Kortteja on keräykseen kertynyt jo melkein 500, mutta Ellin tavoite on kuulemma kunnianhimoinen 800 korttia.8 kommenttia:

 1. Hauska lahja idea ja ihana tiskirätti, persoonallinen! :)

  VastaaPoista
 2. Kikattelen täällä ittekseni tuolle rätille, aivan ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kisurätti! Mauu!

  Eevs

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kisurätti, ihana <3 ! Mä en olekaan koskaan kokeillut kestotiskirättejä, täytyypä laittaa ostoslistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen kyllä tykännyt. Joistain ne tuntuvat epähygieenisiltä, mutta miusta nuo ei ole yhtään tavallista rättiä pöpöisempiä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!