lauantai 3. elokuuta 2013

Ne on niitä elämisen jälkiä... Tänään olisi pitänyt mennä poimimaan viinimarjoja, mutta päätettiinkin jäädä kotiin siivoamaan. Aihetta nimittäin on.

Miehen kanssa keskusteltiin, että miten ihmeessä meillä voi olla sotkuista, vaikka tuntuu, että me siivotaan koko ajan. Mie esitin teorian, että ei meillä oikeasti ole sekaista, meillä on vain paljon keskeneräisiä projekteja. Mies taas mietti, että luulevatko meidän vieraat, että meillä on aina tosi siistiä, vai tietävätkö ne, että me ollaan vain pahuksen nopeita siivoamaan.

Kukahan purkaisi meidän reissukassit? Ja petaisi sängyn?
Pienistä tavarakasoista selviää näppärästi tekemällä niistä ison tavarakasan
Koirienkin ruokailutilaa voi hiukan sisustaa....
Maistuisiko telkkaria katsellessa hörppy vesivärivettä? Tai kiinnostaisiko kotiseutuhistoria?
Onpas nätti päivä, istutaankin ulkona!
Kun saksia säilyttää altaan reunalla, on lapsellakin pyllynpesulla jännää katseltavaa...

Mitäs sitten tehtäisiin? Leikittäisiinkö muumilla, opiskeltaisiinko kieliä vai askarreltaisiinko lampunvarjostimesta?
Ja kuka innokas tulisi viikkaamaan nämäkin vaatteet kaappiin?


Että näissä merkeissä tämä lauantai-aamupäivä. Onhan se ihanaa siivota hyvinnukutun yön jälkeen - Ellu päätti nimittäin eilen innostua mahalleen kääntymisestä ja teki sitä koko päivän ja yön. Kiva.

Mukavampaa (ja siistimpää :P) viikonloppua teille muille! 

6 kommenttia:

 1. Hetken jo luulin, että olet käynyt meillä kuvaamassa...! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että toisillakin eletään. :D

   Poista
 2. Taidankin käyttää tästä lähtien tuota selitystä kun ihmettelen kotimme siivottomuutta: "meillä on vain niin monta projektia kesken". Ja tottahan se on, meillä on aina jokin projekti kesken ja sotkuista on, vaikka siivoan koko ajan. :D Toki osasyy on myös se, että meillä on LIIKAA tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo liika tavarakin tekee omansa! Mie olen nyt myynyt, lahjoittanut ja heittänyt pahvilaatikkokaupalla omaisuutta pois ja se on VÄHÄN auttanut. :P

   Poista
 3. Haahh! Mahtavaa! :-D näkisit muuten meidän liinavaatekaapin - kukahan ne silittäisi.. :-) Mutta hyviä projekteja käynnissä teillä, ehkä ne siitä vielä kaikkoaa joskus. Mikähän siinäkin on muuten, että aina kun jonkun projektin aloittaa niin kohta kuuluu krääähh.. :-)

  Niin, tuo yökääntyily meni suht äkkiä ohi, meillä kesti pari yötä. Toivottavasti sielläkin yhtä pikainen homma! Ois saattanut tulla mukava reissu jos tuo vielä jatkuisi - tämä mamma kun on parhaimmillaan väsyneenä (not). Tai no mistä sitä kyllä vielä tietää, varmaan tulee takaisin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie silitän verhot, pöytäliinat ja juhlia varten miehen paidat. That's it. :P

   Kiitos toivosta, ja niinhän se kävi, että viime yö nukuttiin paljon paremmn! Jännää, miten nuo uudet taidot menevät uniin.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!