lauantai 10. elokuuta 2013

Rennommilla puhelinkaupoilla

Tämäkin mamma siirtyi  eilen älypuhelinaikaan, rennosti jätskiä syöden ja vauvan nukutuksesta keskustellen.

Olisin halunnut tehdä vertailua liittymien hinnoissa ja kävin Soneran liikkeessä kyselläkseni kilpailevaa tarjousta, mutta sain onnetonta palvelua (en palvelua lainkaan). Kukaan liikkeen myyjistä ei edes tervehtinyt - ymmärrän ihan hyvin, että välillä on kiirettä, mutta jos kymmenen minuutin aikana henkilökunnan ainoa reaktio meihin on "hups!" kun ohikulkiessa törmää miuhun, niin se ei ole kauhean hyvä lähtökohta puhelinkaupoille. 

Kärräsin sitten Ellun ulos ja jatkoin nykyisen puhelinfirmani liikkeeseen liittymä- ja kännykkäostoksille. Sain iloista palvelua, jätskiä odotellessani ja puhelinkin kasattiin miulle käyttövalmiiksi lisäkuorineen kaikkineen, pyytämättä. Jäi hyvä mieli - kiitos DNA!

Mutta niin, nyt on uusi samsung, kotiviikonloppu ja rento meininki. 

Mukavaa viikonloppua! 

jk. Onko kellään kokemusta Instagramista? Kuulostaa kiinnostavalta, mutta eihän kukaan miun live-elämän tuttu käytä sellaista! Onko se nyt ihan teinimeininkiä? :D

8 kommenttia:

 1. Muutamassa blogissa olen nähnyt linkin instagramiin. Ihan äiti-ihmisiä ovat et ei ole ihan teinimeininki juttuja. :)

  Ei semmosesta paikasta viitti mitään ostaa jossa ei edes kunnon palvelua saa. Paras kääntyä kannoillaan vaan parempaa palvelua hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin miulle tuli tästä teiniolo, mutta eihän se välttämättä ole huono juttu. :D

   Miekin olin ennen niin kiltti että hymyilin vaan nätisti, vaikka asiakaspalvelija olisi kuinka töykeä. Sen jälkeen kun itse menin työelämään, aloin vaatia palveluakin: ei tarvi mitään palmunlehviä heilutella, mutta sellaista asiallista ja asiakasta arvostavaa. Ainahan voi äänestää jaloillaan, mutta tärkeää olisi tietysti myös antaa palautetta - eihän se työntekijä tai yrittäjä muuten voi palveluaan parantaa.

   Poista
 2. No jopas on palvelua , samanlaista saa eräästä joensuulaisesta huonekalukaupasta :D ne varmaa aatteler että turha palvella, - ei ne kuitenkaan osta :D

  Minä oon yrittänyt jo puolivuotta opetella instagramin käyttöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan tää itärajan läheisyys, palvelua saa vaan naapurin kielellä? Niin, ja naapuri ostaakin sitten kerralla viisi älypuhelinta, kun mie ostaisin vain sen yhden.

   Miekin nyt opettelen! Ja seuraan siua! ;)

   Poista
  2. Ihan ihmetyttää kun täällä on liikenneopasteitakin venäjäksi ja venäjälle :D joka puolella raikaa vaan tax freee!

   Poista
  3. Sama meininki siis kuin Lappeenrannassa!

   Poista
 3. Hei, minäkin siirryin juuri pari päivää sitten älypuhelinaikaan! Tuntuu ihan hassulta, kun on netti koko ajan hyppysissä. Luulen, että tämä voi jopa vähentää netissä pyörimistä, kun ei tule sähköpostien takia avattua tietokonetta, eikä sitten jumitu siihen. Saa nähdä, onko tämä toiveajattelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiinkohan me nyt ajan hermolla vain pahasti jälkijunassa? :D

   Hyvä pointti, älypuhelimen myötä tulee tosiaan (yleensä) katsottua vain sen, mitä tarvitsee. Itselleni se on kullanarvoinen karttojen, puhelinnumerohaun ja tuon paremman kameran takia.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!