keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Arjen oivalluksia

Viime päivinä tämän talouden naisväki on ollut nerokkaalla tuulella ja keksinyt kaikenlaista uutta ja elämää helpottavaa.

Äiti keksi... 


Ostaa Tigerssistä naulakon Ellun vaatteille. Uskomattoman nerokas säilytysihme kolmella eurolla!
Googlettaa "nopeat sämpylät" - löysin Suklaapandan keittiössä -blogista helpot, herkulliset ja nopeat sämpylät. Jesh!
Tuunata pari purkkia kivemman näköiseksi (lisää purkeista täällä)
... ja olla toistaiseksi tuunaamatta tätä lipastoa. Aika symppis se on noinkin. Paikankin olen jo melkein keksinyt, kahden kuukauden tuijottelun jälkeen...


 Ja tytär on keksinyt viime aikoina vaikka mitä, ja ne oivallukset ovatkin paljon isompia kuin äidin!- Täyttäessään viisi kuukautta Ellu alkoi nauraa, ja kikattelee nyt joka päivä
- Ellu jaksaa istua pikkuhetkiä syöttötuolissa, ja...
- Syö siinä istuessaan itse maissinaksuja, kurkkuja ja kasviksia. Hyvä Ellu! <3 Sorminäppäryyskin on tytöllä uskomaton.
- Ensimmäiset oikeaoppiset ryömimisliikkeet on jo otettu, etenemisvauhti tällä hetkellä noin metri puolessa tunnissa.


 Ellun isän kanssa yhdessä keksittiin tuhat ja yksi elämää helpottavaa konstia taloutemme pyörittämiseen. Tässä on pieni ristiriita, kun me kumpikin miehen kanssa arvostetaan siisteyttä ja halutaan kodin olevan tiptop, mutta ollaan myös molemmat perusluonteeltamme pirun sotkuisia. Tässä on nyt pakko muuttaa tapoja. Huoh. :D

6 kommenttia:

 1. Tiger on ihan uskomaton kauppa! Minä ostin sieltä pari nättiä säilytyslaatikkoa parilla eurolla, kun monessa muussa paikassa maksaisi vähintään kympin. Tietty en tiedä onko ne kovin eettisiä.

  Hieno lipasto, vaikka vielä hienompia on Ellun uudet taidot! Nauru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, kauhean vaikeaa yrittää ajatella eettisesti, kun budjetti (ja tarjonta) on aika rajallista. :/ Miekin mietin lokerikkoa ostaessani, että voisihan jotain kokeilla tehdä itsekin jostain kierrätysmateriaalista, mutta nyt näin. Onhan se toisaalta hyvä, että omatuntoa välillä kolkuttelee.

   Miun oli tosiaan ajatus maalata lipasto, mutta aloinkin tykätä siitä ihan noin. Antaa olla, ainakin toistaiseksi.

   Poista
 2. Onpas Ellulle tullut liuta kivoja taitoja. Nauru kuulostaa varmaan ihanalta, voin kuvitella että se myös tarttuu helposti (:

  Mulla on ihan sama juttu - tykkään siitä että on siistiä, mutta oon pirun hyvä jättään tavarat mihin sattuu. Mies vähän tästä mulle naljailee, kun se on ite aika siisti. Tai siis, mieheksi aika siisti (lue: pyyhkii tiskipöydän huolimattomasti ja laittaa tavarat vääriin paikkoihin.. sellaset asiat jotka minä sitten huomaan heti, vaikka just jätin ite taas vaatekasan makkarin lattialle) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, se tarttuu - ja ilmeisesti kumminkin päin, meidänkin hekotus tarttuu Elluun. Parhaat naurut tulevat kyllä edelleen meidän toisen koiran rempuille.

   Mites se menikään... "ei me olla sotkuisia, meillä on vain monta projektia kesken?" :P

   Poista
 3. Oi, ihania pieniä juttuja, joilla saa piristettyä arkea! :) Tuo sämpyläohje menee ehdottomasti kokeiluun, sellaista olenkin jo jonkin aikaa kaipaillut. Ja tuo korikässäkkä näyttää näppärälle. Meillä se menisi ehdottomasti koiruuden tarvikkeiden säilytykseen, jotta kaikki löytäisi nopeasti ja näppärästi eikä aina kasseja tonkimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä todella hyvä ohje, uskon, että tulen turvautumaan siihen monesti tulevaisuudessa. :D

   Hihnoille, kakkapusseille sun muille tuo olisi varmasti oikein mainio. Ellun pipot ja tumput säilyvät siinä nyt tosi hyvin.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!