sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ennen ja jälkeen (ja NYT SAA KYSYÄ!)

Pottu nuosi niin vuonna 1988 ja 2013: vuosien varrella on kasvanut ainakin ämpäri!

Ellukin osallistui potunnostoon, kun tyttö ei viihtynyt itsekseen vaunuissa vaan halusi toisten sakkiin. Traktorin pölinä ja äidin kyykistely eivät haitanneet, tyttö nukkui manducassa melkein tunnin unetkin.

Perunapeltokuvaa etsiessäni bongasin albumista myös kuvan itsestäni samanikäisenä, kuin Ellu nyt.  Nallen korva (halinallen!!) peittää ikävästi suuta, mutta tämä taitaa kuitenkin olla se selkein ja edes suht läheltä miusta otettu otos. Ollaanko me samannäköisiä?


No ei kyllä olla. Silmistä ehkä jonkin verran, ja nenästä?

Ihan pienenä Ellu oli selkeästi isänsä näköinen ja jotkut ilmeet ovat edelleen ihan samanlaiset. Nykyään Ellun kasvot ovat kuitenkin isäänsä vähän pyöreämmät ja nenästä en oikein vielä tiedä, että miltä puolelta sukua se on mahdettu periä.


Mutta hei, tällä blogillahan on 50 lukijaa! Vau!  (Löysin muuten sieltä pottumaaltakin yhden blogini lukijan, terveisiä!) Viidenkympin kunniaksi NYT SAA KYSYÄ

kuva täältä
Eli nyt saa kysyä, mitä mieleen juolahtaa. Oikeita lottonumeroita tai sääennusteita tuskin osaan antaa, joten ehkä olisi viisainta, että ne kysymykset käsittelisivät jotenkin miua, Ellua ja miun elämää yleensä. Onko jokin jäänyt pimentoon tai vaivaamaan? Ihmetyttääkö jokin tai haluatko tietää jotain triviaa? Kysymyksiä saa esittää yhden, useamman tai toki olla kysymättä yhtään mitään.

Iik, en ole ikinä pitänyt tällaista. :D Mitäs, jos kukaan ei kysy mitään? Se varmaan tarkoittaa, että kerron omasta elämästäni ihan liikaakin - tai että tämä on niin tylsää, ettei kukaan halua tietää enää mitään!

Kysymyksiä saa esittää nyt parin päivän ajan.. Kyselijöiden kesken lupaan taas arpoa (tämän blogin toiset blogiarpajaiset!) jotain pientä ja tähän vuodenaikaan sopivaa. :)

Nyt tämä mamma painuu kuorimaan omenoita frisbeegolffaajien omenapiirakkaa varten.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa! 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, pitäisi varmaan kaivaa omat vauva kuvat esille ja katsoa näyttääkö S yhtään äidiltään :).

  Minäpä nyt sitten kysyn :).
  Mikä on ollut vauva ajassa/arjessa parasta ja mikä "kamalinta" (jos niin voi sanoa)?

  VastaaPoista
 2. Vaikea kommentoida tuohon yhdennäköisyysasiaan hirveästi mitään, kun ei teitä ole livenä nähnyt. Yhdennäköisyys kun toteutuu suurelta osin juuri ilmeiden ja eleiden kautta, jotka havaitsee parhaiten kasvokkaisessa kanssakäymisessä. Valokuvien perusteella Ellu näyttää kuitenkin mielestäni himppusen enemmän isältään, silmissä on sinua. Oli miten oli, niin Ellu on mielestäni aivan älyttömän kaunis lapsi! :)

  Mutta nyt noihin kysymyksiin jee! Eli minä kysyn seuraavia:
  - Oletko koulutukseltasi lastentarhanopettaja vai kenties sosionomi? Vai joku ihan muu? :D
  - Mistä päin Suomea olet alkujaan kotoisin?
  - Millainen olit nuorena?
  - Mitä muita nimivaihtoehtoja Ellulle oli?
  - Millainen olisi unelmiesi koti? ;)
  - Millaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua?

  Kaikkiin ei ole pakko vastata, jos kysymykset tuntuvat liian henkilökohtaisilta, vaikeilta tai muuten vain typeriltä :D

  VastaaPoista
 3. Mikä nykyisessä arjessa on erilaista kuin kuvittelit? Onko jokin asia yllättänyt (hyvässä tai pahassa)?
  Oletko löytänyt unelmiesi alan vai haaveiletko jostain muusta? Koska on suunnitelmissa palata töihin?
  Montako lasta haluaisit kaiken kaikkiaan ja mikä olisi hyvä ikäero?

  Blogisi on ihana ja lisää ihan hirrmuisesti vauvakuumetta joka kerta ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania nostalgiasta kuvia!!! Ja mukavaa, että Ellukin pääsi äidin jalanjäljillä potin nostoon <3 pienet vaan nauttii kun saavat olla mukana kaikessa perheen menossa.
  Hmm, mitä minä kysyisin, kiva idea muuten :)

  Olisi kiva kuulla millaiset oli sinun ensimmäiset tunteet tai ajatukset silloin kun Ellu syntyi, eli siis ne ihan ekaa hetket. Eli miltä sinusta tuntui? Kivusta ei tarvitse kertoa, mutta jotenkin se hetki kun näkee oman pienen ekan kerran on niin herkkä ja ihana. Tosin sen sanoiksi saaminen voi tuottaa vaikeuksia eli ymmärrän jos et osaa vastata. En ehkä osaisi itsekään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iPadin en voinut noita kirjoitusvirheitä korjata :(

   Poista
 5. Hih, pienet potunnostajat! =D

  Mun mielestä noiden kuvien perusteella voisi kyllä sanoa, että Ellussa on kyllä tasaisesti teitä molempia. Ja hämmentävää on huomata miten nuo lapsen kasvonpiirteet muuttuvat kasvaessa, aiemmin Vilho oli kuulema ihan isänsä näköinen ja nyt kuulema minun. Eli mene ja tiedä, kummankohan näköisiä näistä lapsista oikeasti tulee? =)

  Öööh, kysymyksiä. Vitsi mie oon niin huono näissä. Mie sitten laitan lisää jos keksin myöhemmin jotain muuta. =)
  -Onko jotain semmoisia totaalisen ei-ei juttuja sisustuksessa, lasten kasvatuksessa, leluissa? Siis sellaisia mitä et mielellään halua teille / lapselle opettaa. (tässähän tuli jo aika monta kysymystä kerralla, hehee.)
  -Oliko sulla vauvakuumetta?
  -Kerkesitte ilmeisesti olla jonkin aikaa naimisissa ennen Ellun syntymää? Kauanko olette olleet yhteensä yhdessä? (oot varmaan sen kyllä jo maininnut, mutten mie muista, sori :D)
  -Mitä sie harrastat lapsenhoidon, sisutuksen ja muun tuunailun ohessa? Tai olet harrastanut voisi paremminkin kysyä, nyt ehkä harrastukset ovat jäähyllä.. =) Esim taitoluistelua, partiota jne?

  No, ehkä noita nyt on tuossa jo muutama. Laitan lisää jos / kun keksin!

  VastaaPoista
 6. Mistä vielä unelmoit? :)
  Tuolla kysyttiinkin mistä olet alunperin kotoisin, mutta kysytään asutko nytten Lap.rannassa vai jossain siinä lähimaastossa? ;)
  Vielä yksi mikä tuli ihan just nyt mieleen...Oletko jouluihminen eli aloitatko valmistelut hyvissä ajoin?

  Että näin. =)

  VastaaPoista
 7. Ehtiiköhän vielä kysellä? :P Mä jäin pähkäilemään useammaksi päiväksi että mitä kysyisi :)

  Kaikkea mitä mieleen tuli, niin onkin jo ehtinyt joku muu kysyä - mutta kysytään nyt vaikka, että..

  Kirjoitatko blogiasi sillä tavalla julkisesti, että kaverit ja sukulaiset tietävät puuhailuistasi? Linkitätkö kenties esim. facebookkiin postauksistasi? Kuinka suuren osan viidestäkymmenestä lukijasta tunnet live-elämässä? :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!