sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Myö kahestaan

Että tällainen viikonloppu, akkasakissa. :D (Ja kyllä, päivitän välillä mamma-arjestani facebookissa! Ekan pottaan tulleen kakan aion kyllä jättää päivittämättä...)

Oli muuten ihan ensimmäinen kerta, kun olin Ellun kanssa ihan kahdestaan noin pitkään, vaikka mies lähtikin vain lauantaiaamuna ja tuli takaisin tänään iltapäivällä. Aina meidän kanssa on sattunut olemaan joku, tai sitten me ollaan oltu Ellun kanssa yökyläreissulla ja mies on ollut kotona.

 Ja hyvinhän meillä meni tytön kanssa, mutta nostan kyllä hattua kaikille yksinhuoltajille: ihan perusarjesta varmasti selvittäisiin, mutta mites suursiivous? Sairastaminen? Remontointi? Asiointi paikoissa, johon vauvaa ei oikein voi ottaa mukaan? Kaikilla (esimerkiksi meillä) kun ei ole lähellä asuvia sukulaisia tai sellaisia ystäviä, jotka pystyisivät auttamaan tarpeen vaatiessa. Kaikestahan sitä varmasti selviäisi, mutta on se kyllä aika ihanaa, että Ellulla on toinenkin vanhempi saman katon alla.

(Ristiäiskeskustelussa (nais)pappi muuten ihmetteli, kun mieskin piteli tyttöä. "Onko teillä tarkoituksena, että syntyy kiintymyssuhde kumpaankin vanhempaan?" Öh, onko joku sellainen vanhempi, joka yrittäisi tieten tahtoen estää sen? :D)

Ellu täyttää huomenna viisi kuukautta, ja yritän tässä käydä naputtelemaan kuukausikertomusta. Voi jesta mitä kaikkea tuo tyttö onkaan taas kuukaudessa oppinut.

Kesä on kuulemma nyt ohi. Virallisesti syksy. Pöh. 

Jk. Puolentunnin päikkärit -trendi is back!

2 kommenttia:

 1. Haha, pappi oli ihan paras :D Lämmöllä muistelen!

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papit tuntuu aina olevan, persoonallisuus on kai jonkinlaisena pääsyvaatimuksena? :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!