maanantai 16. syyskuuta 2013

Kuvittele tähän nerokas otsikko


Back at home! Oli kyllä kiva reissu, ehdittiin viikonloppuna nähdä vielä Ideapark, seudun kirppiksiä, paljon puolukoita ja frisbeegolf-rata.  Kotimatkalla pysähdyttiin vielä Veturissa. Nyt olisi sitten talveksi puolukoita (pitääkin tänään pistää Ellulle puolukka-omena -sosetehdas pystyyn) ja kotiin kaikenlaista pientä uutta sisustusjuttua, mm. uusi, koiraystävällisempi matto Ellun huoneeseen.

Kotiin päästessä oli vielä hyvä ja iloinen mieli, mutta sitten erehdyin lukemaan Ellun sydäntutkimuksien tuloksista lähetetyn kirjeen. Kirjallisena siis se, mitä lääkäri jo sairaalassa olikin kertonut. Eniten ärsytti kuitenkin viimeinen lause: "Neuvolassa kiinnitettävä huomiota painon kehityksen seurantaan". Voi argh.


Ja sitten tänään kolmelta mies sai vapaapäivänään töistä viestiä, että tämän pitää olla jo ennen kukonpieremää rautatieasemalla valmiina työreissulle Helsinkiin, josta sitten palataan yöllä. Kiva! Olenkin tässä viettänyt aikaa siirtämällä omia iltapäivän menojani (joihin olisin tarvinnut sen auton, jonka mies nyt vie auton sinne rautatieasemalle seisomaan) ja kiroilemalla sitä, että zumbatunti jää välistä - aikana ennen Ellua olisin varmaan ollut salaa hyvilläni, mutta nyt korpeaa, että menetän toisen viikottaisen vauvavapaatuntini.

Noh, ehkä nyt nousen tästä itsesäälistäni ja alan purkamaan noita kivoja uusia tavaroita reissukasseista. Ja tänään on se toinen viikottainen vauvavapaa, kun pääsen sinne toiseen jumppaan.
Pienet ne ovat kotiäidin ilot!

Ps. Kiitos kysymyksistä! Pistän vastaillen huomenna! :)

2 kommenttia:

 1. Olen varmaan jotenkin epänormaali, mutta kun minä sain oman vauvan en halunnut lähteä suurinpiirtein mihinkään noin kahteen vuoteen vaan halusin olla vaan koko ajan vauvani kanssa. Eivät tietenkään kaikki hetket olleet täydellisiä, mutta jotenkin olin vaan niin onnellinen ihanasta, terveestä lapsestani.

  Ja kyllä jokaisella äidillä on niitä vaikeitakin hetkiä. Elämä ei ole koskaan täydellistä.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, et sie ollut yhtään epänormaali, enkä ole miekään. Jokainen tavallaan ja tilanteen mukaan.:) Meillä mies on aina päässyt ja halunnut osallistua Ellun iltarutiineihin ja hoitaa ne (tytönkin mielestä) yhtä hyvin kuin miekin. Jumpatkin olen saanut niin hyviin aikoihin, että Ellu on nukkumassa valtaosan miun poissaoloajasta, joten en jaksa kokea tästä huonoa omaatuntoa.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!