maanantai 11. marraskuuta 2013

Hiukan nostalgisempi isänpäivälahja


Blogiani seuranneet tietävätkin, että sähkö on mieheni sydäntä lähellä - tosin ei sydämentahdistimen, vaan opintojen ja työn puolesta. Mies valmistui kesällä ja tekee nyt töiden ohjella jatko-opintoja alalta. Kyselyilläni olen selvittänyt, että miehen alavalinnan takana on yksi mies, sähkömiehenäkin toiminut appiukko. Ja ehkä jonkin verran myös yksi lahjaksi saatu setti, jolla lapsi pystyi aikuisen kanssa tekemään sähkökokeita. Se oli kuulemma huippujuttu.

Jotta hienot elämykset ja yhdessätekeminen jatkuisivat myös seuraavassa sukupolvessa, annoimme Ellun kanssa miehelle ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi vastaavalaisen setin:

 
Bongasin tämän setin kirpputorilta ja uskomatonta kyllä, kaikki osat ja ohjeet olivat tallella. Tämän setin alkuperäinen omistaja tuskin päätyi opiskelemaan sähköä, tai sitten kiinnostus syntyi vasta myöhemmällä iällä. En ole aiemmin ostellut lahjoja kirpparilta, mutta tiesin, että miestä ostopaikka ei haittaisi.


Ellu on vielä muutaman vuoden turhan pieni sähkökokeiluihin, mutta hei, tässä lahjassa oli tärkeintä nyt sen lähettämä viesti. Ihanaa, että puuhaat kanssani, puuhaa kymmenenkin vuoden päästä. Ja ainakin nyt Ellu tuntuu osoittavan aiheeseen mielenkiintoa, jatkojohtojen ja latureiden lisäksi setissä olevat pikkujohdot olisivat kiinnostaneet valtavasti.

 

Avoimessa päiväkodissa olimme tehneet Ellun kanssa iskälle kortin. Ihan ensimmäinen isänpäiväkortti. <3 Lisäksi mies sai astetta paremman aamiaisen (munakasta, pekonia ja lihapullia tykötarpeineen) ja tietysti julkista tunnustusta täällä blogissa. Ja kehuja, taputuksia (Ellu tosiaan osaa nyt taputtaa) ja kymmenen tunnin yöunet.

Mitä teillä annettiin isänpäivälahjaksi ja miten juhlistitte iskän juhlapäivää?

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka hieno ja ajatusta täynnä oleva lahja! Meillä lahjaksi isi sai, kuten blogissakin näkyy, kuvakirja Pikku-E:stä ja palatossut, mutta ehkä kaikkein hienoin lahja isästä itsestään oli se, kun Pikku-E sanoi iltapäivälle isälleen "Maailman paras isi" :) Siinä kyllä sydän suli äidilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että noita maailman parhaita isiä on riittänyt niin moneen kotiin. <3

   Tuo teidän kuvakirjaperinne on kyllä hauska! Saat sitten elämään haastetta siinä kohtaa, kun E. on kameraa pakoileva murrosikäinen..? :D

   Poista
 2. Olipas siellä kiva lahja :).
  Meillä mies sai hansikkaat, sukkia ja lannepyyhkeen, sekä kasan kortteja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoilta kuulostaa iskän lahjat, erityisesti korttikasa! Jospa meilläkin Ellun osuus isän kortissa olisi ensi vuonna vähän suurempi. :D

   Poista
 3. Mun serkku-pojalla tais olla tollainen penskana ja tietenkin vuotta nuorempi tyhmä tyttö ( minä ) ei saanut sillä leikkiä. :D
  Ihanan kortin on teidän isimies saanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeei. :D Meidän poikaserkuilla oli Nintendo, ja he antoivat ihailtavan kärsivällisesti meidän pelata sillä SuperMariota. Toisaalta, Nintendo menee huonommin rikki kuin jokin öööö sähköjuttu.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!