keskiviikko 27. marraskuuta 2013

PoroPlantagenissa oli myynnissä pieniä poroja. Maltoin ensin jättää poron kauppaan, mutta sitten bongasin Heinässä heiluvassa -blogista Lauran poropeurat ja kuvaa katsoessani tiesin, mitä omalla porollani tekisin. Barbileikeissäkin kivointa oli aina rakentaa barbille koti ja nukkekodeissa järjestellä huonekalut, joten nyt tein sitten kodin porolle. Ehkä hiukan lapsetti.

 
 

Poron kotina toimii siis vanha, ikkunaton lyhdyn runko. Suihkutin pohjalle tulleeseen kartonginpalaseen lumisprayta ja spreijasin pari oksaa valkoisella maalilla ja lumispraylla. Poron seuraksi pääsi myös hiukan kanervia ja pari katajanoksaa.


 Vähän jouluisempia (tai talvisempia) juttuja ilmestyy meillekin pikkuhiljaa. Jouluvalot (valkoiset paperitähdet) olisi kiva saada esille viimeistään viikonloppuna, eikä meillä ole vielä ulkovalojakaan vaikka alkuperäinen suunnitelma oli laittaa ne terassille "heti kun illat alkavat pimetä". On tainnut tapahtua jo.
 

Pssst. Bongatkaa alimmasta kuvasta tyttö ja todisteet siitä, miten tytön äiti ei tosiaan aina ole kauhean järkevä! ;) Pienistä jutuista, niin tytöistä, kengistä kuin poroistakin voi tulla todella hyvä mieli.

10 kommenttia:

 1. Mie haaveilen siun blogia lukiessa että miulla oisi enemmän pöytätilaa, huolisin niin tuommoisenkin poron koteineen pöydälle:) ehkä täytyisi karsia muuta tavaraa, ainakin joulunajaksi;)

  Oi kengät:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin on aina yhtä tavaroiden kierrätystä kaappiin, varastoon ja taas esille, koska kivoja juttuja on niin paljon enemmän kuin pöytätilaa!

   Poista
 2. Voi että kuinka ihana idea tuo laittaa tuo poro tuonne lyhtyyn :) ja kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :)

   Miustakin poro oli kuin tehty tuonne!

   Poista
 3. Tosi ihana, rakastuin! Tuollaisen voisi itsellekin väkästellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, miten ihanaa sitten on, kun tytöt alkavat tarvita muovieläimilleen leikkimetsiä ja muuta, mitä äiti voi väkerrellä!;)

   Poista
 4. Oi että miten ihana idea! Jaa tuo poro, huolisin itsellekin sellaisen, jos täällä vain Plantagen olisi.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten siun vain pitää ajella tänne meidän Plantageniin - ja käydä samalla meillä. ;)

   Poista
  2. ei yhtään hullumpi ajatus! :) ja samalla hakea Prismasta niitä pieniä pöllöpatsaita. vieläkö niitä on? meidän Prismasta en löytänyt, enkä varmaan osannut etsiäkään oikeasta paikasta :S

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!