maanantai 25. marraskuuta 2013

Reissun päällä

Terkut täältä jostain Kouvolan tienoilta!

Oltiin Ellun kanssa mummilassa melkein viikko. Tiistaina mentiin junalla (ja Ellu sai viimein lasten junalipunkin, viimeksi ei) ja tänään pakattiin auto ja lähdettiin Ellun isän kyydillä kotiin ennen kukonpieremää. Nyt kun matkaa on jäljellä satakunta kilometriä,  tuntuu tämä loistoratkaisulta: aamupala syötiin autossa (Ellu vaikutti onnelliselta kun ei tarvinnut syödä puuroa), sitten vähän leikittiin ja E. nukahtu jatkamaan uniaan ja on koisinut kohta tunnin.

Reissussa ollessa nähtiin kahta kummeista, syötiin paljon (liikaa) herkkuja ja ommeltiin. Mieskin tuli viikonlopuksi mummille ja käytiin ostamassa hautajaisvaatteet ja pelaamassa frisbeegolfia. Kummallakaan ei oikein olisi ollut fiiliksiä lähteä mihinkään,  mutta miusta on tärkeää,  että Ellu saa lyhyitä hoidossaolokokemuksia mummin kanssa,  ja mummi taas nauttii Ellun hoitamisesta.  (Ja ihan mukavaa meillä sitten oli "vauvavapaalla", lähteminen vain oli tahmeaa.)

Auto on (taas) karmean täynnä tavaraa: ostin nimittäin huomaamatta uuden imurin. Tulee kyllä tarpeeseen. Muuten en sitten ymmärräkään, mitä kaikkea muuta me rahtaamme mukanamme, mutta tänne ei kyllä mahtuisi enää varavaippaakaan.

Jaha,  sormet heiluvat jo. Ellu herännee kohta. Toivottavasti maisemat, lelut ja äidin viihdytysyritykset kelpaisivat kotiin asti!

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Voi teitä reissumisuja!
  Laitoin sulle tulemaan taas haasteen:
  http://andsomethingdaily.blogspot.fi/2013/11/haaste-mita-rakastat-itsessasi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aluksi olin kauhuissani, mutta tuohan oli ihanan positiivinen haaste!

   Poista
 2. Vauvavapaa kuulostaa kivalle :). Meillä kans auto aina ihan täynnä kun palataan jostain reissusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mikä ihme siinä onkin - olisihan niitä kauppoja kotonakin!

   Ihan hyvä, että otettiin hetki vauvavapaata, vaikka ei silloin lähtöhetkellä yhtään innostanutkaan. Perustelin sitten itselleni, että Ellulla on kivempaa mummin kanssa kuin vaatekaupassa - siellä kun nyt joka tapauksessa oli pakko käydä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!