sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Aikuisten joulukalenteriOlimme miehen kanssa sopineet etukäteen, että tekisimme tänä vuonna yhteisen joulukalenterin. Meillä on parina jouluna ollut sellainen, muttei nyt muutamaan vuoteen. Koska Ellu on vielä vähän liian pieni joulukalenterijuttuihin, niin kuuluuhan edes jonkun tässä perheessä aamuisin jännittää, millainen pieni yllätys on tällä kertaa vuorossa.

Ja sitten kaikessa muussa tohinassa unohdimme hienon ideamme. Auts. Eilen hautajaisiin ajellessa muistui mieleen, että joulukuu todellakin alkaa huomenna. Ellun mentyä  illalla nukkumaan leikkelimme sitten lahjapaperista lappusia ja kirjoitimme kumpikin 11 kivaa yllätystä toisillemme tai koko perheelle. (11+11=22, koska emme ole kotona aatonaattona tai jouluaattona). Yllätykset taitavat kummallakin olla enemmän yhdessäolo- ja elämyspohjaisia.

 

 Olisi kiva kertoa, mitä yllätyksiä itse keksin, mutta mies lukee tätä blogia. Tänään tietenkin avattiin jo ensimmäinen lappu, mie sain aloittaa  (kivi-paperi-sakset voiton jälkeen) ja sain "Tänään Minnan ei tarvitse vaihtaa yhtään Ellun vaippaa" -kortin! Jesh! Ei meillä normaalistikaan vaipanvaihdosta tapella, "vuorot" löytyvät ihan luonnostaan, mutta onhan tämä pientä luksusta. ;)

Laitoimme yllätyslappusiin narut ja ripustimme ne Ikea-tuomisina tulleeseen kuuseen. Täytyy kyllä myöntää, että tänään päiväkahvilla olisi tehnyt mieli hiukan kurkkia tulevia yllätyksiä.


Virittelin jouluvalot (valkoiset paperitähdet) viime viikolla portaikon, olohuoneen ja keittiön ikkunoihin. Tänään ne ovatkin saaneet palaa oikeastaan koko päivän ensimmäisen adventin kunniaksi.


Mukavaa joulukuuta kaikille!

14 kommenttia:

 1. Hauska idea!

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miustakin - tänään sain jalkahieronnan. :D

   Poista
 2. Kiusaus käy liian suureksi viimeistään......huomenna =)...kyllä siä kurkkaat.
  Jos pystyt pitämään näppisi erossa niistä kalenterilappusista niin vaihdan Ellun vaipat koko jouluaaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöhpöh! Jos täällä joku kurkkii, niin se on kyllä tuo kaksilahkeinen. :D

   Poista
 3. Hauska joulukalenteri teillä totisesti! :) Mä haaveilen myös tuosta Ikean minikuusesta, ja parista muustakin joulujutusta. Meillä on nimittäin ihan älyttömän vähän mitään joulukoristeita, ja nyt ehkä äitiytymisen myötä olen alkanut kaivata jouluisia juttuja myös kotiimme. Huomenna varmaankin suunnataan Ikeaan, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo minikuusi on kyllä kiva - miun piti jo parina vuonna ostaa, mutta aina se vain jäi.

   Mie olen aina ollut joulufriikki, mutta Ellun myötä myös juhannus, pyhäinpäivä ja muut juhlat on alkaneet saada uutta merkitystä.

   Poista
 4. Ihana idea <3 Ehtisiköhän vielä väsäillä tuommoisen loppukuuksi? :D

  VastaaPoista
 5. Niin ihana idea! Täytyy lainata! Saa samalla hoidettua parisuhdetta, kun näin vauva-arjen tiimellyksessä vähän unohtunut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaa ihmeessä - se on kyllä tärkeää muistaa huomioida puolisoakin eikä pitää toista itsestäänselvyytenä. :)

   Poista
 6. Ihana idea! Mie sain tänään kaverilta joulukalenterin, sen ehkä jopa pystyn pitämään kurkkimatta, liian ajoissa luovutetut joululahjat onkin ihan eri juttu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullekaan ei kannattaisi antaa lahjoja säilytykseen, jos en avaisi, niin ainakin kolistelisin ja punnitsisin ja pähkäilisin, että mitä ihmettä paketissa on. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!