lauantai 28. joulukuuta 2013

Hei, arki!

Ruokakauppavisiitti on kyllä takuuvarma arjen alun merkki. Varma joulun loppumisen merkki taas on se, että vihanneshyllyllä on ruuhkaa eikä kukaan pysähdy tarjouksessa olevien joulusuklaiden kohdalla. Yök, suklaata. 

Joulu meni herkutellessa ja se oli ihan oikein, mutta miehen kanssa olimme yhtä mieltä siitä, että nyt vietämme tovin tässä taloudessa kevyempää elämää. Kai se on tämä luterilainen omatunto, kun pakottaa muutaman päivän rentoutumisen jälkeen liikkumaan enemmän ja pakkaamaan lahjaksi saadut suklaahetkut hetkeksi kaapin perälle odottamaan. Kaupasta ostettiin salaattitarpeet, hedelmiä ja soijarouhetta, tarjoussipsien kohdalla kiihdytettiin askeleita.

Saimme miehen kanssa lahjaksi mm. suklaafonduen, joten tämä herkuista erossa pysyttely ei ehkä ole kauhean helppoa..
Joulupukki ilmeisesti lukee blogiani, koska sain toivomani kirjat. Kiitoskiitos! <3

Joulusta vielä sen verran, että oli kyllä ihana ja onnistunut joulu. Kilttejäkin oltiin tosiaan oltu, me saatiin miehen kanssa paljon herkkujen ja ruuan valmistukseen liittyviä lahjoja, mies sai frisbeitä ja mie kaikenlaista naamanuudistusvälinettä. Ellu oli ollut extrakiltti ja sai kaikenlaisia ihania lahjoja, tässä niistä isointa matkakassia purkaessa vastaantulleet.

Muumimukin kanssa kuvaan pääsi muovailtava saippua

Olenkin jo aiemmin sanonut, että joulu sattui meidän kohdalla hyvään aikaan kun Ellu tarvitsi vauvalelujen tilalle isompien tyttöjen leluja. Kukaan sukulaisista ei ollut ihan höpertynyt kaupoilla, lahjojen määrä oli runsas mutta järjellinen ja kaikki tulee tarpeeseen ja käyttöön. Itse miehen kanssa ostimme Ellulle yhden lahjan, nuo aiemminkin täällä vilahdelleet puiset muumipalikat.

Lupaan ja vannon, että tämä on tämän vuoden viimeinen postaus, jossa käsiteltiin joulua. ;) 

Huomenna pyykkiä, loppujen reissukassien purkamista ja hiukan ruokatehtailua tulevaa viikkoa varten. Maanantaina klo 8 miun pitäisi olla töissä, ja täytyy myöntää, että jännittää.  Toivottavasti tästä tulisi hyvät ja antoisat kolme viikkoa meille kaikille enkä viettäisi työmatkojani manaillen itsekseni, että miksi ihmeessä laitoin perheeni tällaiseen tilanteeseen.

Rentoa viikonloppua, ja mukavaa paluuta arkeen niille, joilla se on maanantaina edessä! :)

10 kommenttia:

 1. Tutun näköinen setti, oon nähny tuollaisen ;) Ja kieltämättä itelleki tuli mieleen siitä työ, en tiijä miks! :D Ja tosi paljon tsemppiä töihin, hyvin se menee :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä töihin! Ja keventämiseen myös. Itsehän syön tässä samalla chilipähkinöitä ja suklaata, hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söin miekin tänään suklaata, vähän. :D Mutta myös salaattia ja kasvispataa!

   Poista
 3. Tsempit täältäkin töihin paluuseen ja
  kivoja lahjoja Ellu oli saanut. :)

  VastaaPoista
 4. Lahjat näyttävät juuri teille sopivilta. Mekin saimme kivoja lahjoja.

  Minä luulen, ettei Lutherilta ainakaan ole peräisin minkäänlainen joulumässäilymorkkis. Olen ymmärtänyt, että hän oli kovastikin hyvän ruoan ja juoman ystävä.

  Minä uskon, että sinä nautit kovasti tulevista työviikoista, kunhan rytmiin tottuu! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, miustakin Luther osasi arvostaa ruokaa. Mistähän tuo sanonta sitten tulee?

   Mie en tiedä, että toivonko vai pelkäänkö, että viihdyn. Iiks.

   Poista
 5. Ihania lahjoja Ellu on saanut <3 Ihania vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!