torstai 12. joulukuuta 2013

Joulu lastenhuoneessa

Virittelin Ellunkin huoneeseen joulukoristeita ja samalla vaihdon hiukan huoneen väritystä. Keltaisia juttuja laitoin kaappiin ja laitoin esille hiukan vaaleansinistä, vähän vaaleanpunaista ja jonkin verran mustaa ja valkoista. Joitain joulujuttuja, mutta enemmän sellaisia talvisia, joita voi halutessaan pitää esillä vielä pitkälle ensi vuoden puolelle.


Ensi vuonna Ellunkin huoneen joulu on jo varmaan punainen ja tonttuinen, miten tyttö nyt itse sattuu haluamaan, mutta tänä vuonna näin. Pidän tästä vähän rauhallisemmasta ja vaaleammasta joulutunnelmasta sen verran paljon, että ehkä meille tulee alakertaankin viime vuotta vaaleampaa.


Huoneessa olevaan puuhun virittelin muutamia lumihiutaleita, ja tauluhyllylle lumipalloja.

 
 

Ja tulihan huoneeseen toki yksi tonttukin kurkkimaan, kuinka kiltti Ellu on ja kannattaako pukin rahdata likalle lahjoja aattona. Taitaa kannattaa.

 

Ellun huonetta viime vuonna suunnitellessa miun toive oli,  että huone olisi yhtänäinen meidän muun kodin kanssa, että siellä olevia huonekaluja voisi käyttää meillä muuallakin ja päinvastoin. Toivoin myös, että huoneen tunnelmaa ja värejä olisi helppo muuttaa inspiraation iskiessä ja Ellun kasvaessa. Vielä Ellu ei ole osannut kaivata huoneeseensa värejä, eikä miunkaan mielestä pikkutytön huoneen tarvitse olla värien ilotulitusta -riittää, että väriä riittää elämässä. ;) Muutamat kankaat olisi kyllä kaapissa odottamassa, joten ensi vuonna huone saanee jälleen uutta ilmettä.


Muuten meillä ei vielä olekaan esillä muita joulukoristeita kuin jouluvalot ja se aikuisten joulukalenterikuusi.  Nyt viikonlopuksi ajatettelin kuitenkin koota ja koristela kuusen ja laittaa muutkin joulujutut esille, että ehditään nauttia omastakin jouluisasta kodista ennen joulureissailua. 

12 kommenttia:

 1. Ihanannäköistä <3 <3 Tuukko sisustaa meilleki<3

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunista! Mäkin laitoin eilen juuri Hildan huoneeseen jo hiukan joulukoristeita, kun sain siellä joulusiivon tehtyä. Halusin laittaa jo ajoissa joulukoristeita tänä vuonna, kun näin kotona ollessa ehtii nauttia niistä paljon enemmän. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Meillä jäi tänä vuonna jotenkin ihmeellisesti koristeiden laitto tänä vuonna "vasta" tähän viikkoon, yleensä olen joulutunnelmissa jo aiemmin!

   Poista
 3. kaunista ja niin tunnelmallista :) meillekin sais tulla antaan sisustusvinkkejä ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan IHANA huone Ellulla! Kyllä tuolla kelpaa asustaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole valittanut. Vielä. :D Saas nähdä milloin äidin ja tyttären sisustusnäkemykset ovat törmäysreitillä.

   Poista
 5. Ihana tuo jättipunatulkku! Ootko ite tehny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti en ole noin taitava . :D Se on Tallinnan tuomisia.

   Poista
 6. Yhyyy en kestä, kun Ellulla on niin ihana huone! Nuo lumihiutaleet sopivat tuohon puuhun tosi hyvin! Upeaa on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen kyllä ollut niin tyytyväinen tuohon puuhun. Ihana paikka ripustella kaikkia pikkujuttuja. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!