tiistai 10. joulukuuta 2013

Uusi taulu


 "Tein" on nyt vähän vahva ilmaus tähän tuotokseen, mutta sanotaanko, että kokosin Ellun huoneeseen uuden taulun? Materiaalina olivat Ikean Överlägsen -lahjapaperi ja yllätysyllätys-Ikean vaihtokehys, mutta sen verran aktivoiduin, että olin sentään aiemmin maalannut puunväriset kehykset valkoisiksi. ;)Ikeaan oli syksyllä ilmestynyt askartelutarvikenurkka teippeineen ja lahjakasseineen, ja tarjolla oli  vaikka mitä hauskoja lahjapapereita. Miekin ostin tätä oikein kahdessa värissä, sini- ja vaaleanpunapohjaisena. Taulun kasaaminen venyi, mutta hyvän idean toteutusajankohtaa kannattaa vähän odotellakin (ja sitä aikaa odotellessani aika monessa muussakin blogissa vilahteli kehystettynä samaa lahjapaperia, esim. Norsiksella ihanan värikkäässä lastenhuoneessa). 

 
Tuossa paperissa oli paljon kivoja pohjavärivaihtoehtoja, sinisen ja vaaleanpunaisen lisäksi myös vaaleanvihreä ja valkoinen. Oli vähän valinnanvaikeutta.Ellun huone sai siis vähän talvisempaa ilmettä, virittelin sinne muutaman joulukoristeenkin - pitäneekin ottaa vähän kuvia, kunhan joskus kerkeää. Tässä on nyt ollut "vähän" kiireitä, valtaosa sellaisia mukavia tosin - on tavattu ystäviä, leivottu Espanjalaisen kanssa joulutorttuja ja -pipareita (tykkäsi!), vuokrattu kirppispöytää, osteltu joululahjoja, pidetty sosetehdasta ja lahjapajaa ja sukuloitu, Ellun hoitamisen ja perässä juoksemisen lisäksi siis.

Olen vielä kaksi viikkoa virallisesti vanhempainvapaalla, mutta missähän ihmeessä se vapaa tässä touhussa on? Tehtävälistassa tuntuu olevan ihan liikaa juttuja ennen joulua ja (hetkellistä) töihin paluuta. Pitänee alkaa lyhentää listaa, vetäistä sieltä yli vaikkapa siivoaminen, tiskaaminen ja muut ikävät jutu. Olin ajatellut myös tehdä valmiiksi ruokia pakkaseen että mies pääsee ainakin isyyslomansa alun helpommalla, mutta näääh, taidetaan syödä pitsaa kolme viikkoa.

jk. Ekat joulukortit ovat tulleet! Hii!

4 kommenttia:

 1. Kiva taulu! Ja nuo maatuskat <3

  Meillä on hirveästi puuhaa ennen joulua :(

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans tuota paperia (sinistä ja vaal.pun) ja ajattelin myös tehdä tauluja, mutta unohdin eilen ostaa kehyksiä kun kävin ikeassa :)

  VastaaPoista
 3. Toi paperi on ihanan lapsellista. =) Haluisin myös tuollaisen taulun…

  -Miessisustaja

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan erilaista lahjapaperia! Ikeassa on kyllä aina kaikkea kivaa ja piristävän erilaista.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!