maanantai 9. joulukuuta 2013

Vaateostoksilla Vadelmatarhassa

Olimme eilen visiteeraamassa Kotkassa ja treffasimme Ellun E. -kummia. Kävimme brunssilla tosiaan Fransmannissa ja oli kyllä mukavaa, ja ruoka oli hyvää. Siellä oli suklaasuihkulähdekin, ja kuohuviiniä! (Ja PALJON vauvoja. Sama ilmiä oli Fazerin brunssilla aiemmin. Miksi vauvaperheet menevät brunssille? Me mentiin, koska kummitäti hienosti ehdotti. :D )

Ajellessamme kohti Kotkaa olin googletellut merikaupungin päästä jotain pysähdyspaikkaa, jossa voisi syöttää Ellun ja vaihtaa vaipan ennen Fransmannitreffejä. Ensin ajattelimme kahvitella mäkkärillä, mutta sitten hakukone löysi Vadelmatarha -kirpputorin, ja se olikin ihana paikka!

Kuva Vadelmatarha.fi

Vadelmatarhassa myydään siis kirpparipuolella vauvojen ja lasten vaatteita ja tarvikkeita sekä nuorten aikuisten vaatteita. Lisäksi sieltä löytyy pieni kahvila, lapsille leikkipaikka, Eko&Design-puoti ja Ekokampaamo. Kaikenlaisia tapahtumiakin olisi ja vaikka mitä... Aivan ihana paikka, hyvin tilaa, siistiä tavaraa ja mies ja lapsi saivat evästellä samalla, kun mie kiersin tangot läpi. Löysin mm. Ellulle kevääksi ja kesäksi ulkohousuja ja paitoja, itselleni talvikengät ja Stokken Table Topin, vähän kaikkien iloksi. Jee!


Joko on tullut tarpeeksi selväksi, että Ellu on aikalailla kirpparilapsi? ;)Olen aika tarkka ostoksissani vaikken merkkejä tiiraakaan, mutta odotan vaatteilta ehdotonta tahrattomuutta ja pesunukattomuutta. Tiukkuudesta huolimatta olen löytänyt Ellulle vaatteita kirpputoreilta oikein hyvin, välillä tuntuu, että jopa liiankin hyvin. Noh, eipähän tarvitse keväällä ostella pienestä kotihoidontuesta ulkohousuja!

Vadelmatarhan kassa muuten vihjasi, että saattavat laajentua lähitulevaisuudessa tänne meillekin päin. Tuplajee! Lompakko kyllä huokaa. Kassa kyseli, mitä mieltä äitinä olen sopivasta sijainnista, ja miehellä oli kuulemma itsessään pitelemistä, ettei huutanut sivusta, että "Mahdollisimman kauas meiltä". :D

Kotkassa oli mukava piipahtaa, ja heräsi ajatus, että kesällä voisi ottaa sieltä vaikka hotellihuoneen ja viihtyä kaupungissa vähän pidempään. Kotkassa olisi kivoja puistoja ja paljon mielenkiintoisia putiikkeja, ja Maretariumkin on meidän perheeltä vielä näkemättä. Aiemmin Kotkassa onkin tullut vain käytyä kyläilemässä tai Meripäivillä.

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!