keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Veronpalautuskeskiviikko

 
Tänään oli kiva päivä - oltiin nimittäin Ellun kanssa joululahjaostoksilla ja kangaskaupoilla. Viikolla, päiväsaikaan on kiva kierrellä kaupoissa kun niissä on väljempää ja muillakin asiakkailla, myyjistä puhumattakaan, on aikaa. Ja oli kiva katsella näyteikkunoita, kaupungin joulukoristeita ja lunta, ja jutella venäläisten turistien kanssa muustakin kuin siitä, että hei, tässä on jono, eipäs etuilla. Ja oli kivaa juoda päiväkahvit sopivasti kohdalle osuneella huoltoasemalla työmiesten ja pappojen seassa - Ellu söi pilttiä, saatiin pari totovinkkiä ja istuttiin lenkkikuteissa paremmin maisemaan siellä kuin vaikkapa keskustan Coffeehousessa. 

Menin kaikesta kivasta niin sekaisin, että unohdin kokonaan käydä kahdessa kaupassa, jossa ehdottomasti olisi pitänyt. Noh, joku päivä uusiksi. Sanoinko jo, että oli kivaa?
(Ellulla oli muuten ekaa kertaa lämpöpussi testauksessa, loistokeksintö! Helpotti kovasti kauppaan-kadulle-kauppaan-rumbaa.)Kotona Ellu etsi vauvaa lattialla olleesta vaunukopasta ja siinä tohinassa nousi tukea saatuaan istumaan, ensin polvilleen ja sitten ihan pyllylleenkin. Ohhoh. Kaivoin innoissani kameraa esiin, mutta kuvaaminen myöhästyi kun pysähdyin tuijottamaan tyttäreni seuraavaa uutta keksintöä: Ellu nousi seisomaan, ottaen tukea vaunun laidasta. Ja siinä sitten tonotettiin aika hyvä hetki.Tuplaohhoh. 

 

Meidän parisuhdejoulukalenterista tuli tänään miehelle Vapaudut siivouksesta -kortti ehdolla, että hänen pitää kuluttaa siivousaika kävelyllä Ellun kanssa kera energiajuoman ja suklaapatukan. En nyt oikein tiedä, kumpi nautti enemmän: miehellä oli kuulemma mukavaa ja miusta oli ihanaa heilua imurin kanssa rauhassa antaumuksella. Pesin myös saunan lauteet. 

Joulukortitkin lähtivät postiin. Ja eilen joulukalenteristamme tuli käsky tehdä riisipuuroa, jota varten muuten ostin ensimmäistä kertaa elämässäni punaista maitoa. Triplaohhoh. Mutta oli kyllä hyvää puuroakin!

Ps. Huomenna olisi taas tilaisuus päästä hiplaamaan Noshin tuotteita. Jos en osta mitään, niin se on sitten tusinaohhoh. 

6 kommenttia:

 1. Oh hoh, olipa mukava ja tapahtumarikas päivä teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva päivä - pieni vaihtelu arkeen piristää kummasti, vaikkei edes huomaisi olleensa piristyksen tarpeessa!

   Poista
 2. Veronpalautuspäivänne kuulosti oikein kivalta! Minäkin kävin ostoksilla sen kunniaksi.

  Ohhoh Ellun hienoille taidonnäytteille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shoppailu taisikin olla aika suosittua eilen ja tullee olemaan taas lauantaina. Miun vielä pitäisi käydä Prismassa silloin, huh huh...

   Poista
 3. Ellulle onnittelut hienoista saavutuksista!
  Mekin oltiin miehen kanssa eilen ihan kahestaan lahjaostoksilla ja oli kyllä yllättävän mukavaa, veronpalautuksien kunniaksi tietenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kahdestaan lahjaostoksilla! Meillä tietysti on aika helppo mennä perheenäkin, kun Ellulle on aika sama, ollaanko kävelyllä naapurikadulla vai Citymarketin leluosastolla. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!