tiistai 14. tammikuuta 2014

Kanapastasalaatti

Muistin tämän Ellun ristiäisissäkin tarjotun, vähän erilaisen kana-pastasalaatin olemassaolon ja tässäpä se teillekin! Currytahnasta ja pestosta tulee mukavati makua. Ohje on Lauran tähti -blogista.

Ohjeeseen kuuluu mozzarella mutta mie olen tehnyt tätä mozzarellalla ja ilman, eikä tämä kyllä juustoa mitenkään tarvitse. Säilyy jääkaapissa ainakin päivän, pari, jos pinjansiemenien pehmeneminen ei haittaa tai ne jättää pois.



KANAPASTASALAATTI

2-3 broilerin rintafilettä tai broiletin suikaleita (maustamattomia)
Rajah currytahnaa
paketti täysjyväpenneä
½ prk pestoa
rouhittua mustapippuria
rucolaa
jäävuorisalaattia
punasipuli ohuina siivuina
hunajamelonia paloina
(mozzarellaa)
paahdettuja pinjansiemeniä



Paista maustamaton broileri paistinpannulla, mausta kevyesti currytahnalla. 

Keitä pasta ja anna sen jäähtyä. 

Pilko jäävuorisalaattia, paloittele meloni (ja mozzarella) kuutioiksi, pilko punasipuli.

 Sekoita kaikki salaattiainekset kulhossa, kaada joukkoon pesto ja koristele paahdetuilla pinjansiemenillä.

3 kommenttia:

  1. Kokeiluun menee! Olen itse oikeastaan vasta vähän aikaa sitten tottunut rucolan makuun ja alkanut todenteolla pitää siitä. Tähän salaattiin se sopii varmasti tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän se kyllä tuo mukava pientä kitkeryyttä. :)

      Poista
    2. Tehty ja ihanaahan se oli! Onneksi sitä jäi vielä jääkaappiin iiiso kulhollinen!

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!