perjantai 31. tammikuuta 2014

Kukkia seinässä


 Muuttelin vähän makuuhuoneen juttuja. Television takaseinä kaipasi jotain uutta tummapuisten valokuvakehysten tilalle. Ensin ajattelin maalaavani jotain itse, mutta kun inspiraatiota ei näkynyt, kehystin seinälle  retrot tyynyliinat. Ihan kivaa vaihtelua. Ja kivaa vaihtelua oli kyllä tämä auringonpaistekin, teki mielen pirteäksi!


 Tyynyliinat löytyivät meiltä valmiina, samoin kehykset. Ja kun muuttelin makuuhuoneen tekstiilejä, kaivoin kaiken ihan omasta liinavaatekaapistani:  pyöritän esimerkiksi tyynynpäällisiä huoneesta huoneeseen fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Pari kaveriani on saanut tästä hyvät naurut, mutta mie tykkään vaihtelusta ja siitä, että jutut sopivat toisiinsa.


Ruskea makuuhuone on miun murheenkryyni. Huone oli alunperin meidän työhuoneena kun muutimme tähän kolme (vai neljä? Apua?) vuotta sitten. Silloin ruskeat seinät olivat niiiiin meitä, mutta niin oli myös tumma puu ja punainen lasi.  Nykyään ei ihan niinkään. Makkari sai tauluista ja tekstiileistä vähän kaivattua, iloisempaa ilmettä, mutta salaa haaveilen tapetoimisesta. Tai muutosta.

Taulu syntyi liisterikokeilun tuloksena

 Oltiin muuten eilen taas asuntonäytössä! Kiva pohja, rempatut märkätilat ja keittiö, muutkin pinnat siistit ja ihan pari seinää tapetoimalla värimaailma olisi ollut meidän näköinen. Hinta suht järjellinen, sijainti ok, mutta ehkä kuitenkin vähän liian vanha asunto. Ja asumismuoto, paritaloista koostuva rivitaloyhtiö, ei nyt ihan vakuuttanut. Omakotitaloasumisen haittapuolet muttei sitten ehkä kuitenkaan hyötyjä?

Äääh. Olisipa ihanaa, jos joku vaan tulisi ja kertoisi, kuinka meidän pitää elämisemme ja asumisemme järjestää. Ei tarvitsisi itse pähkäillä. :P

Mutta jee, pakkanen lauhtui täälläkin! Jospa tänään pääsisi vaikka vähän pulkkailemaan. Ellukin alkaa olla jo hyväntuulinen itsensä sairastelun jäljiltä.

Jk. Teitä lukijoita on 70! Herranpieksut. Muistan, kun teitä oli seitsemän, ja seitemäntoista... Tervetuloa mukaan! :)

8 kommenttia:

 1. Minkälainen on teidän unelmien talo jota etsitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin varmaan tehdä siitä oma postauksensa! Tilava, valoisa ja jotenkin persoonallinen, ja meillä on lista vaatimuksia sisätiloille, siis mitä tiloja haluaisimme vierekkäin. Aika uusi, rauhallisella paikalla kuitenkin kaupungissa, ja kaikki hyvään hintaan - sitähän melkein kaikki kai haluavat? ;)

   Poista
 2. Susta tulee iha mieleen mun sisko :D Se vois just tehä tollasii sisustusjuttuja, kuten tyynyliinat kehyksiin. Menee vähä mainoksen puolelle mut sisko pitää sisustusblogia nimeltä hattaralandia. Mä tykkäsin tost tyynyliina ideasta :) asuntoesittelyis on kyl kiva käydä! Joskus ollaan miehen kans käyty jossain ihan vaan uteliaisuudesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä tutkimassa siskosi blogia!

   Me käydään välillä vakavissamme ja välillä Noooh, kurkataas, miten sellaiset asunnot iskisi -asenteella, mutta mie en oikeasti tykkää esittelyistä, miusta ne on ahdistavia. :D Ihme, kun en ostanut ekan näytön taloa pelkästä ahdistuksesta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Miekin tykkään - ja noille keksii sitten helposti jatkokäytönkin kun ei enää iske. ;)

   Poista
 4. Aina tätä sinun blogiasi lukiessa tulee mieleen, että olisipa kiva itsekin osata sisustaa :) Ihana idea ja taulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Mie en ole tähän mitenkään perehtynyt enkä lahjakas, mutta ainakin innokas!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!