lauantai 18. tammikuuta 2014

Matkamessuilla

Työt loppuivat eilen. Tuntemuksista ehkä lisää myöhemmin.


Tänään oli vielä vaihtelua arkeen,  kun miun päivä kului Helsingissä Matkamessuilla. Oikeastaan kyseessä oli kokousmatka,  mutta ehdittiin myös kiertää messut ja käydä syömässä.  (Ja jos joku miettii ko. messuille lähtöä lapsen ja vaunujen kanssa, niin en suosittele.  Ei siellä pääse eteenpäin.)


Messuilta tarttui mukaan pari alennuskuponkia hotelleihin ja ravintoloihin ja tietysti niitä esitteitä. Pari etelänreissukuvastoa nappasin, mutta tällä hetkellä kiinnostaa enemmän kotimaanmatkailu.


Nämä olivat toiset Matkamessut joilla olen käynyt. Aika moni messujen tarjouksista löytyy myös netistä , mutta tulihan tuolla muistettua monen pienemmän nähtävyyden olemassaolo. Ja ostettua Forsmanin teetä messutarjouksella. ;)

2 kommenttia:

  1. Mä olen töiden puolesta käynyt tuolla monena vuonna, mutta nyt ei sitten tietysti tullut mentyä. Ihan kiva tapahtuma, mutta en nyt ehkä vartavasten lähtisi niiden vuoksi Helsinkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä - "ihan kivat", voisin lähteä kaverille seuraksi ja näin muun ohjelman ohessa niillä kiertely oli ihan mielenkiintoista, mutta en varmaan varta vasten lähtisi. Ehkä sitten, jos päättäisin ostaa talon jostain ulkomailta tai kiinnostaisi jokin erityinen hää- tai viisikymppismatka.

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!