tiistai 7. tammikuuta 2014

Onneksi tänään on työpäiväOnneksi tänään on taas arki. Nämä kolmen päivän vapaat yhdistettynä töistä saatavaan palkkaan ja nettikauppojen lastenvaatealeen eivät olleet kovin hyvä yhdistelmä.

Säästöpossua itkettää.

Mutta noh, saanpahan kohta monta pakettia!

Tilasin siis Ellulle kevään ja kesän vaatteita ja jotain jo ensi talveakin silmällä pitäen. Kiellän olevani mikään himoshoppailija, vaikka tykkäänkin pukea Ellun nätisti. Yleensä homma menee juuri näin että ensin en osta mitään kahteen kuukauteen, sitten pamautan kerralla täydennystä vaatekaappiin ja saan pankkitilini huokailemaan koooovin syvään. Tehokasta, mutta saa aikaan jotenkin ällöttävän olon.

Mukavaa tiistaita ja työ- tai kotipäivää kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Alet on kyllä ihania, mutta jotenkin tuntuu, että tällä kertaa tarjonta on ollut aiempia kertoja heikompaa. Vai onko musta vaan tullut nirso :D? Mistä sä teit löytöjä pikkuneidille?

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole kauppakauppoihin oikein edes ehtinyt aleen, paitsi Reimalle hamstraamaan rukkasia. Samalla löysin ensi kesän uimapuvun Ellulle. Muuten tilasin netistä ja odottelen nyt pakettia Ballotilta, Booztilta, Ratkiriemulta ja Jeriikasta. Kaikki olivat miulle uusia kokemuksia joten saas nyt nähdä, miten postitus toimii! :)

   Poista
 2. Mun on ollut aina jotenkin hankala löytää alesta mitään kivoja vaatteita (joskus löytyy jotain kivoja).
  Sen sijaan niitä uutuuksia tarttuu usein mukaan. :)

  Mukavaa tiistaita sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekään teen harvoin mitään superlöytöjä, paitsi nyt välikausitamineet Ellulle ja ensi talven haalarin. Muuten en osaa kaupoistakaan oikein ostaa kuin jotain peruspaitoja tai -housuja (oli kyseessä mie itse tai lapsi), mutta nehän ne yleensä ekana myydään loppuun.

   Poista
 3. Oi niitä aikoja, kun shoppailusta tuli vain ja ainoastaan hyvä olo! Nykyisin sitä on aivan liian valveutunut ja vaikka uudet asiat tuovat myös iloa, ne saavat aikaan myös omantunnon pistoksen. Niin, ja loven pankkitilissä. Onneksi vanhan tavaran suhteen syntyy yleensä pelkkää riemua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niistä ajoista on ikuisuus! Itselleni olen yrittänyt opetella ostamaan nyt sitä laatua määrän sijaan, joten en ole uskaltanut netistä tilata itselleni mitään kun haluaisin sovitella kunnolla. Ellun vaatteita onkin sitten pakko ostella, kun tyttö kasvaa niin kamalaa vauhtia ja pitää olla sisä- ja ulkovaatteet niin pahuksen moneen vuodenaikaan.... Huoh.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!