perjantai 24. tammikuuta 2014

Suunnitelmia vuodelle 2014

... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös?

Näinkin tasaista elämää viettäväksi äiti-ihmiseksi olen todella kehno ennustamaan tulevaisuutta edes vuoden päähän. Olemme miehen kanssa sekä ex tempore -mestareita että vahvasti ehdolla Maailman Pahin Jahkaajapariskunta -palkinnon saajiksi, joten tammikuu 2015 on (iloinen?) arvoitus meillekin.


Vaikka kristallipallo onkin kovin sumea ja tahmaisten pienten sormenjälkien peitossa, niin yritetäänpä silti.

Vuoden 2014 aikana...

-Pysymme (toivottavasti onnellisesti) naimisissa
- Elokuussa on meidän viides (!!!) hääpäivä, toivottavasti juhlistamme sitä jotenkin erityisesti kahdestaan
-Ellu täyttää vuoden, kasvaa kovasti ja on kotihoidossa
-... ja kotona pysyn siis myöskin minä
- Koirat pysyvät hengissä ja karvaisina ♥

- Vaihdamme auton uudempaan
- Ja etsimme edelleen asuntoa. Lykästääkö? Todennäköisesti ei, mutta olisihan se hienoa löytää Koti!

- Teemme kesällä ulkomaanmatkan koko perheen voimin
- Mie vietän toukokuussa kaksi yötä Tallinnassa (ystävän kommentti: "Sitten ei mennä museoon, mennään shoppailemaan. Itsellemme." JES!)
- Olemme ainakin yhden yön erossa Ellusta
- Haaveissa olisi matka Berliiniin, ehkä joulumarkkinoille. Ja miksei Lontooseenkin, jos voitamme lotossa!

- Kesällä pyöräilemme, ulkoilemme ja viemme Ellun ainakin hiekkalinnalle (paikallinen kesänähtävyys) ja johonkin eläimiä katsomaan
- Ulkomaanreissun lisäksi kotimaanmatkailemme. Käymme (ainakin aikuiset) Linnanmäellä :D

- Ainakin yksi ystävä saa vauvan! ♥
- ... Ja me emme. ;)
- Näemme uusia ja vanhoja ystäviä (luokkakokous, iik!)

- Vietämme miehen kanssa vähän terveellisemmän vuoden
- Löydän jonkun uuden liikuntaharrastuksen ja jatkan vanhoja
- Opettelen uusia ompelu- ja tuunausjuttuja


Vuosi 2013 oli Ellun syntymän myötä tapahtumarikkain koskaan, ja vaikka tänä vuonna suunnittelisin voittavani lotossa tai kiipeäväni Mount Everestille, ei tästä mitenkään tulisi edellisen vuoden veroista. Eikä tarvitsekaan tulla, mutta mukava tästä tullee joka tapauksessa.  :)

11 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa. :) Sitähän vois itse tehdä myös tän tapasen listan, tulis paremmin toteutettua niitä suunnitelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin ajattelin, että tähän on kiva palata joskua myöhemmin ja kerrata ideoita ja suunnitelmia. :)

   Poista
 2. Yhdyn Terhin kommenttiin, että pitäisi ehkä itsekin tehdä tällainen lista kuluvalle vuodelle! Ja voisin ottaa myös K:n mukaan sitä suunnittelemaan. Viikonloppuna siis vuosisuunnitelman tekoa! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania suunnitelmia! Taas voidaan huomata ettei kaikki kiva maksa kamalasti :) Paitsi ehkä noi matkat hieman kirpaisevat, mutta toisaalta, sen paremmin ei voi rahaa sijoittaa!

  Mä suunnittelen jo ihan täysillä kesän rientoja. Ihanaa päästä pikkuneidin kanssa hiekkarannalle rakentamaan kakkuja, keinumaan, picnikille puistoon, torille herkuttelemaan, veneilemään, eläintarhaan, Kroatiaan...Ah kyllä tää lapsellisen elämä on ihanaa!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin odotan eniten juuri koko perheen pyöräretkiä ja hiekkalaatikolla kaivamista ja muita lapsiperheen kesäjuttuja. :) Viime vuonna Ellu oli niin pieni että osallistui vain makaamalla vaunuissa.

   Poista
 4. Kivoja suunnitelmia ja toisaalta minun mielestäni ainakaan ei kannata liikaa suunnitella, antaa elämän viedä ja nauttia! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Tosin miusta on kiva tehdä listoja niin saa etukäteen vähän suunnitella miehenkin kesälomaa ja varailla juttuja. :)

   Poista
 5. Tätä oli niin kiva lukea! Tuli tuosta Lontoon haaveesta mieleen, että me saatiin lennot tosi halvalla ja löydettiin edullinen hotelli. Ja matka maksettiinS-etukortilla kertyineillä pisteillä :D :D Meillä noita ajokilometrejä tulee kiitettävästi ja ruokaakin menee 5hengelle eli bonusta kertyy kivasti vuodessa.

  Kaikkea mukavaa teilläkin on tiedossa vuodelle! Mulla on niin harmaan peitossa koko tuleva vuosi. Jännään niin noita työjuttuja (olisi niin kiva pysyä kotona), mutta ehkä tuo 2-3 päivää alkuun on ihan ok ja kun pieni voi ola isin kanssa kotona.

  Lentoja ja matkoja saa muuten edullisesti kun netissä vaan jaksaa etsiä ja hakea. Pakettimatkat ovat usein yllättävän kalliita.

  Lähden taas kahdeksi yöksi helsinkiin koulutukseen ja aina on yhtä vaikea jättää pieni kotiin, mutta onneksi isi hoitaa ja isovanhemmat avustaa isompien lasten kans :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!