sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Terveiset sairastuvalta

Viikonloppu messuineen, vieraineen ja ulkoiluineen vaihtui oksennukseen, ripulijuomaan ja "miten paha olo siulla on, jaksatko käyttää koirat" -tiedusteluihin. Ensin sairastui Ellu, sitten me vanhemmat. Yööök.

Me aikuiset aletaan olla jo suht tolpillaan, ja Ellukin oli jo puolitoista päivää oksentamatta ennen kuin aloitti uudelleen. Pieni reipaa ressukka. ♥ Tyttö on ollut iloinen itsensä ja käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja tyhjentänyt kaikki mahdolliset kaapit ja laatikot, kun vahtivuorossa oleva vanhempi on pystynyt vain makaamaan lattialla ja huokailemaan.

Että tällainen viikonloppu meillä. Ei nyt ihan sellainen kuin oli suunniteltu,  mutta pitäähän tämäkin ottaa kokemuksena.

Toivottavasti teillä muilla oli kivempaa ja terveempää! :)

14 kommenttia:

 1. Voi kurjuuden super kurjuus! Tsemppiä, kyllä se siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin tähän kai on kukaan kuollut, vaikka välillä teki kyllä mieli.... :P

   Poista
 2. Voi teitä reppanoita!! Mutta kyllä se taas siitä.

  Vakkari

  VastaaPoista
 3. Voi ei, toi tauti on kyllä kurjin kaikista :/. Vie kyllä niin voimat. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuttiin miehen kanssa ihan samaa, että flunssasta selviää sentään aina päivän yli särkylääkkeillä ja nenätipoilla, mutta mahatauti vie voimat totaalisesti. Onneksi sairastuttiin viikonloppuna eikä että me oltaisiin Ellun kanssa sairastettu keskenämme miehen työviikolla. :P

   Poista
 4. Harmistus tautia :/ paranemisia teille ja mukavampaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Äh, paranemisia! Toivottavasti elämä voittaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa jo tuntua siltä, mitä nyt pienin on vielä aika känkkäränkkä.

   Poista
 6. yyyh :/ pikaista paranemista teille !:)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti olette jo terveitä! Mahataudit ovat kyllä kauheista kauheimpia. Me oltiin TAAS joulunaikaan mahataudissa. Onneksi oltiin sentään vuorotellen, joten ei varmasti ollut ihan yhtä rankaa kuin kaikki samalla. Eikä muutenkaan ollut onneksi niin rankka meille vanhemmille..T sen sijaan sairasti jo seuraavankin mahataudin tämän vuoden puolella, mutta se ei onneksi tullut meihin muihin! Vaikka kyllä se pienen sairastaminen on kurjaa katseltavaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ole tosiaan ollut tervettä menoa teilläkään! Toivottavasti vuosi jatkuisi nyt terveemmin, meillä kaikilla. (Seuraavaksi sitten se kevätflunssa ja kaikkea muuta kivaa.... :P)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!