sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Blogitreffeillä HoplopissaMeillä oli eilen jännä päivä. Ellu pääsi ensimmäistä kertaa Hoploppiin, sai syödä Raxissa muitakin kuin omia eväitä ja pääsi puljaamaan uusien kavereiden kanssa.

Äidilläkin oli jännä päivä. Olin nimittäin elämäni ensimmäisillä blogimammatreffeillä! Treffiseurana meillä olivat Oo ja Millam lapsineen. Etukäteen vitsailimme, että voimme sitten keskustella säästä jos emme keksi muuta puhuttavaa: takuuvarmasta äiti-aiheesta, eli lapsista, ei ihastelujen lisäksi keksisi kamalasti keskusteltavaa, kun blogien ja muun yhteydenpidon kautta tiesimme jo toisten ipanoista aikamoisen paljon.


Ennen en tuntenut tarvetta tavata ketään blogi- tai internet-tuttua. Mitä jos oikeassa elämässä ei olisikaan mitään muuta keskusteltavaa kuin se sää? Ja jos se toinen olisikin ihan erilainen, kuin mitä olen odottanut, ja tapaaminen tuntuisi enemmän terapiaistunnolta jonka päättymistä vain odottaisi? Tai mitä, jos mie olisinkin antanut itsestäni ihan erilaisen kuvan ja se toinen vain vilkuilisi kelloa ja keksisi jonkin hienon tekosyyn päästä pois kamalasta tilanteesta?

Arvaattekin varmaan, että en kirjoittaisi tätä, jos blogituttuni olisivat olleet aivan kamalia luonnossa. Eivät olleet, vaan aivan ihania, huumorintajuisia ja helposti lähestyttäviä naisia he olivat todellisuudessakin. Koko tilanne oli jotenkin uskomaton: homma konkretisoitui vasta parin tunnin jälkeen, kun otin kuvaa, jossa kaikki kolme eri puolelta Suomea olevaa blogivauvataaperoa ovat samassa kaupungissa, samassa huoneessa. Oikeasti, tässä me ollaan! Ihan tuurista - Oo löysi miun blogin raskausaikana, Millan oman löysin sattumalta Blogilistan kautta. Ihan hyvin olisimme kaikki vain voineet lukea pari juttua ja jatkaa sitten johonkin toiseen raskausblogiin, mutta ei. Luettiin vähän useammin kuin pari kertaa ja päädyttiin vuoden päästä yhdessä Raxiin.
 


Ja sinne Hoploppiin... Hui kamala, hiihtoloma-lauantaina siellä olikin vilskettä! Ymmärrän kyllä nyt, miksi se on tutuista lapsista niin mahtava paikka. Ellukin viihtyi pallomeressä ja paikkoja tutkien hyvin (liukumäki oli vähän jännä, kuten kuvasta huomaa),  vaikkei tuolla nyt kamalasti tekemistä ollutkaan noin pienille. Mutta olipahan jokin paikka, jossa sai puljata, eikä tarvinnut istuskella koko ajan rattaissa.


 Vinkkinä tosiaan muillekin, että alle yksivuotiaat pääsevät Hoploppiin ilmaiseksi. Ihan kiva idea siis treffipaikaksi muillekin äiti-lapsi -pareille, tai vaikka tylsänä päivänä perheenkin kesken. :) 

Oletteko te treffanneet netissä tapaamianne ihmisiä? Jos ette, niin haluaisitteko edes tavata? 


jk. Millamin ja Oon kanssa sovittiin jo seuraavatkin treffit. Vietän mielelläni aikaa ihmisten kanssa, joiden mielestä olen luonnossa hoikempi kuin kuvissa - ja kuulostan tyttömäiseltä. ;)

24 kommenttia:

 1. Voi että!! Kuulostaapa kivalta :) mie oon tavannut nyt melkein kaikki joensuun mammabloggaajat :)
  Vähän jännäähän se oli, kun tiesi niin paljon toisista! :D

  Me oltiin kans eilen hoplopissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko teitä paljon? Mie en ole löytänyt täältä meiltäpäin ketään, jolla olisi edes päivähoitoikäisiä lapsia ja blogi. Pöh.

   Hauska hoplop-sattuma. :D

   Poista
 2. Hööh, mieki haluan Ellun kanssa Hoploppiin! Pallomereen pääsee aikuisiällä ihan liian harvoin.

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosi rentouttavaa, kaiken mekkalan seassakin!

   Kummitäti on hyvä ja tulee hakemaan, täällä on tyttö ja tytölle turvaistuin. :D

   Poista
 3. Kuulostaapa kivalta teidän päivä! Mä en ole tavannut blogituttuja, mutta yhden foorumin kautta "tuntemiani" ihmisiä tapaan nykyään säännöllisesti kerran pari kuussa. (: olihan se alkuun vähän jännää, mutta ihan turhaan - mukavia ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole aktivoitunut foorumeilla joten niistä ei ole koskaan jäänyt tuttuja. Esihistoriallisella ajalla tapasin kyllä kirjekavereitani! :D

   Ja juu, yleensä edes suht täyspäisiä juttuja kirjoittavat ihmiset ovat luonnossakin ihan mukavia! :)

   Poista
 4. Oi kuinka ihanaa kun pääsitte tapaamaan toisianne, kuulostaa kivalta. :) Mä en ole blogituttuja tavannut, mutta yhden facebookryhmän kanssa ollaan nähty. :)
  Tuollaisiin tapaamisiin sitä menisi mielellään. :)

  VastaaPoista
 5. Oo ja Vilho kiittää! Meilläkin oli todella hauskaa! ♡

  Nauraa hörähdin tuolle sinun viimeiselle kommentille. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehut pitää ottaa sieltä, mistä niitä sattuu saamaan! ;)

   Niin meilläkin, rankka, mutta ihan mahtava päivä!

   Poista
 6. Ihanaa! Oliko Hoplopissa paljon juttuja alle yksivuotiaalle?
  Mekin voitaisiin suunnata sinne, pääsisi isi purkamaan energiaansa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti jokaisessa Hoplopissa on sellainen alle nelivuotiaille tarkoitettu alue, tuolla oli pallomeri, pienempi liukumäki, pehmeitä leluja ja pikkukeinuja. :) Yksivuotias maksoikin sitten jo yhdeksän euroa eikä hupia kyllä siinä iässä ole paljoa enempää tarjolla, mutta vielä vähän aikaa tuolla voisi käydä riekkumassa!

   (Ja onhan siellä tietysti isompien puolella paljon juttuja joita voi vanhemman kanssa käydä kokeilemassa, mekin käytiin siellä iiiisossa liukumäessä.)

   Poista
 7. Kiitos eilisestä hauskasta päivästä ja tästä imartelevasta postauksesta! ;)

  K jo kyseli, että koskas on seuraavat treffit ja missä päin Suomea tällä kertaa!

  ps. blogin uus look on i h a n a !!!

  VastaaPoista
 8. Kyllä blogin kautte voi saada ystäviä. Itse löysin ihanan luotettavan persoonan blogin välityksellä. Viime kesänä kaks kertaa nähtiin ja nyt he tulevat melkein Suomen toiselta laidalta meidän häihin. :)
  Eka tapaaminen jännitti mitä jos ei ole puhuttavaa, mutta pelko oli turha. Nyt vaihdellaan viestejä joka viikko ja toinen tuntuu läheisemmältä kuin moni muu kaveri yhteensä. <3
  Voisin muitakin blogituttuja tavata. Ainakin niitä vakkari kommentoijia.
  Blogeissa ihmiset kertovat yleensä oikeasta elämästään toisin kuin facessa kaikki voi feikata.

  Teillä on ollut muistorikas ja kiva päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että siekin olet löytänyt blogin kautta ystävän! Näin aikuisiällä on aika hankalaa tavata uusia, samanhenkisiä ihmisiä, blogien kautta se käy helpommin jos niissä vain on itse aito.

   Totta, Facebookissa voi tutut ja tuntemattomat maalailla elämänsä miten haluaa. Blogissa se ei ole ihan niin helppoa.

   Poista
 9. Mä oon tavannut, Pimun raskausaikana liityin mammaryhmään, meistä muotoutu sen jälkeen vielä pienempi ja tiiviimpi ryhmä. Ollaan kovin eripuolelta suomee, mutta lähekkäisissä kaupungeissa asuvat on treffaillu toisiaan sekä oltiin isolla porukalla laivalla (ilman lapsia) ihan huippua kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kivan kuuloinen mammaryhmä teillä! Ja oi tuota laivareissua, MIEKIN HALUUN!!

   Poista
 10. Oi miten ihanalta teidän päivä kuulostaa! Ja se on kyllä varmasti totta, vaikka ei tuntiskaan ennestään oikeassa elämässä jotain toista mammaa, niin varmasti ei tule tylsiä hetkiä!
  Itse on ole tavannut ketään blogituttua, mutta sellainen on suunnitteilla. Varmasti tulee erittäin hauska kohtaaminen! :D
  Tutustuin mammafoorumilla kahteen ihanaan mammaan, joihin pidän säännöllisesti yhteyttä facebookissa ja välillä myös tapaillaan :) On se kyllä kiva, että löytää samanhenkisiä kavereita joille on elämä samanlaisessa tilanteessa täältä internetin kätköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Internet on kyllä iso apuväline, jos haluaa löytää samanhenkisiä ihmisiä samassa elämäntilanteessa. :) Ihanaa, että siekin olet löytänyt kivoja äitikavereita!

   Poista
 11. Minä olen tavannut useampaankin otteeseen. En tosin blogin kautta, vaan sen erään hääfoorumin. Kerran majoitin yhden tytön erästä tapahtumaa varten. Olimme kyllä fb-kavereita ja puhuimme varmaankin puhelimessa, mutta kyllä molempia silti jännitti, että tuleeko sieltä vastaan keski-ikäinen mies vai parikymppinen nainen. :D

  Kuulostaa kivoilta treffeiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Erään hääfoorumin". :D Siellä oli kyllä kivoja persoonia!

   Ja voisihan sitä kaikenlainen feikkaaminen olla mahdollista, näinhän me ollaan esim. MTV:n Catfishistä todistettu!

   Poista
 12. Miusta kuulostaisi hyvälle...Ellu ja kaikki kummit yhdessä HopLoppiin.....

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!