maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuukauden tekeleet /tammikuu 2014

Kuulumisia ensin:

- Viikonloppuna käytimme ystäväespanjomme pilkkimässä ja tutustumassa karjalaiseen mammaan ja karjalaisen mamman vieraanvaraisuuteen. Ei kuulemma tarvitse syödä mitään muutamaan päivään, hyvin maistui paistettu kuha, lihapullat ja perunapiirakka
- Ellu on ollut tänään tavallinen, tyytyväinen itsensä. Ei edelleenkään hammasta eikä mitään hampaan tulosta ennustavaa. Jos tuolta ikenistä joskus jotain tulee, niin ne ovat varmasti maailman kiukutelluimmat, kutittavimmat ja kuolatuimmat puruvälineet!
- Tiedossa on reissuja, pidempiä ja lyhyempiä, nyt jo kolme kappaletta. Jee!

Ja sitten tekeleisiin:

Tämän kuun tekeleet jäivät vähän vähemmälle, kun työ ja sairastaminen haittaisivat törkeästi vapaa-aikaa. Jotain kuitenkin tuli tehtyä.

Taulut makuuhuoneeseen 
Ulko-oven kranssin uudet koristeetNäiden lisäksi tuli tehtyä parikin korttia, mutta niistä jäi kuvat ottamatta. Pöh.

Tässä kuussa Ellun neuvolakortille pitäisi nyt vihdoin viimein ommella päällinen (hukkasin nimittäin sen muovisuojuksen)  ja kai tässä pitäisi jo hiukan kartoittaa, mitä kesävaatteita tytöltä puuttuu niin voisi alkaa ompelemaan. Ja uskaltaisinko ommella jotain itsellenikin? Vähän houkuttaisi kokeilla Marimekon minuuttimekon ohjetta, mutta pelkään, että rennon ja tyylikkään mekon sijasta miulla on omituinen soputeltta, jota raskaana oleva valas tai hullu lastentarhanopettaja voisi käyttää, jos vain saisi ängettyä käpälänsä ulos liian tiukoiksi ommelluista kädenrei'istä. Pitääpä siis vielä miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!