lauantai 8. helmikuuta 2014

ManyMonths-kypärämyssyKun löytää jonkin kivan ja toimivan jutun, niin sen haluaa jakaa kaikille. Mie jaan nyt teidän kanssanne ihan loistavan pienen vaatekappaleen:

 

Tadadadaaa, vauvan kypärämyssy. Tämä on niin loistava! Tuskailin avoimessa päiväkodissa, kuinka mikään kypärämyssy ei istu Ellulle vaan aina paljaana on joko jompikumpi korva tai koko otsa, parhaimmillaan kaulakin. Kaveri sitten vinkkasi ManyMonthsin merinovillaisesta kypärämyssystä, joka on lämmin, kaunis ja upeasti muotoiltu: myssy käy yksivuotiaasta viisivuotiaaseen, ja kuten kuvista voi päätellä, ei se ole kymmenkuisellekaan tolkuttoman iso. Eikä vilku niska eikä rinta! Isommat lapset pyytävät usein, ettei haalarin vetoketjua vedettäisi ihan ylös asti tai takin ylänepparia laitettaisi kiinni, koska "se kuristaa" (noh, ei se nyt ainakaan mukavalta tunnu). Tämä suojaa sitten näppärästi sen muuten paljaaksi jäävän kaulankin. 

Päiväunia odottavasta mannekiinistani oli patterit loppu

Ainoa pieni miinus tulee siitä, ettei ManyMonths tee mustia kypärämyssyjä (esteetikko-äiti olisi huolinut lapselleen sellaisen). Paljon muita nättejä värejä kyllä on, esimerkiksi ainakin Talviruusu on luonnossa todella kaunis. Meille valikoitui kuitenkin myssy värissä Silver Grey, yllätys yllätys.

Ja tämähän ei ole minkäänlainen maksettu mainos, ihan vain ostokseensa tyytyväisen äidin vapaaehtoista hehkutusta. :D 

Kuvia myssystä käytössä olikin jo täällä

7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Itse olen tuskaillut ihan saman asian kanssa. Mistäs olet tuon ostanut? Varmaan jostakin lastentarvikeliikkeistä ainakin saisi?

  Nyt kun hetken olen ollut lukijana, on pakko mainita, että tämä sinun blogisi on kyllä ihana! :) Paljon mielenkiintoisia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet tykännyt blogistani! :)

   Tilasin meidän oman Vekaravintistä, mutta näitä löytyy muistakin nettikaupoista ja nyt viime viikonloppuna näin parissa lastenvaateliikkeessäkin.

   Poista
 2. Kuulostaa lupaavalta! En tiedä kumpi innostaa enemmän: pitkäkäyttöikä vai merinovilla. Täytynee googlata ja katsoa, mistä näitä saa hankittua. Ennakkoon tosin vähän hirvittää miettiä hintaa, on varmasti suht arvokas vaatekappale :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se itseasiassa ollut kauhean hinnakas, netissä näitä on nyt näkynyt tarjouksessa 15-18 eurolla - ja jos sen jakaa käyttövuosille. .. ;)

   Poista
  2. No googlailun jälkeen huomasin tuon hinnan, ei tosiaan ollut lainkaan niin paha kuin aavistelin! :)

   Poista
 3. Oho, pienen blogitauon jälkeen taas täällä ;) mulle tuli tämän postauksen luettuani tarve saada meille myös tuollainen merinovillainen ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niiiin hyvä, että suosittelen kaikille!

   Kiva kuulla siusta taas!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!