keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Noshin kevättä 2014


En ole lastenvaatteissa mitenkään merkkiuskollinen (aikamoisena kirppari- ja huuto.net-äitinä olisi vähän vaikea ollakaan), mutta odotin ainoastaan yhden vaatepuljun kevätmallistoa. Ihastuin Noshin vaatteisiin viime syksynä, ensin netissä ja sitten kaverin kutsuilla, ja olinkin innoissani kun sain viime viikolla kouraani Noshin kevätesitteen. Samoihin aikoihin vaatteet ilmestyivät myös Noshin nettisivuille.


Olen tykännyt kovasti Noshin vaatteiden laadusta: pesen Ellun vaatteet julmasti kuudessakympissä (suositus 40) ja heitän vielä kuivausrumpuunkin (suositus ehdoton ei). Noshin vaatteet käännän jos muistan, yleensä siis en, mutta tamineet ovat edelleen paljon käytettyinäkin hienossa kunnossa. Niiden muoto on säilynyt muuttumattomana, ainoastaan bodyjen väri haalistui hiukan jo enimmäisessä pesussa kuten kaikilla luomupuuvillaisilla vaatteilla. Haalistuminen ei kuitenkaan miusta ole ollut kovin voimakasta saati häiritsevää, toisin kuin esim. Maxomorran vaatteissa.

Tämän kevään mallistosta huomasin pitäväni (taas!) vaatteista, jotka on ilmeisesti suunniteltu vähän enemmän pojille kuin tytöille. Keräsin lemppareistani kollaasin ja nämä nyt saattavat näyttää enemmän pojan kuin tytön vaatekaapin täydennykseltä, mutta itse laittaisin tuon lintupaidan kanssa vaaleanpunaisen tai mustan liivihameen, ja mustan froteepaidan kanssa sopisivat raitahatun lisäksi niin vaaleanpunainen pipo kuin sininen päähine vaikkapa pinkillä aplikaatiolla.


Vaaleansinisissä froteehousuissa pidän kauniin pehmeästä väristä ja tuosta froteen lämpimyydestä, mutta en oikein tiedä, pitäisinkö tuosta mallista Ellun yllä. Ehkä tilaan tuota froteeta ja pyydän mummilta aiemmin Ellun housuihin käytettyjä mieluisia kaavoja? Tai sitten mustaa froteeta?


(Ei kyllä pitäisi tilata enää yhtään kankaita, kangaskaapissa on ruuhkaa.)


Kävimme Ellun kanssa tappelemassa leikkiautoista, karkailemassa portaisiin ja hypistelemässä uutuusvaatteita esittelijätuttumme luona. Ellu hoiti lahjakkaasti kaksi ensimmäistä samanikäisen kaverinsa kanssa, ja mie sain todeta, että lintukuosit olivat ihania livenäkin ja kirsikkatunika oli luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvissa, mutta saa kyllä jäädä tilaamatta tuolla hinnalla. Tuosta kollaasini froteehupparista nyt pohdin, haluaisinko tytölle kuitenkin punaisen version, sekin oli luonnossa kivempi kuin kuvissa.

Malliston kameravaatteet olivat miusta vähän turhan perusvaatteita, ja valaskuvio ei ihan  puhutellut. Pallovaatteita hypistellessäni huokailin sitä, ettei wannabe-taapero-Ellu enää mahtuisi pieniin suloisuuksiin. Yhyy!

Nomppu-korut mätsäävät Noshin vaatteiden väreihin ja päätimme miehen kanssa tilata tytölle jonkin korusetin osaksi syntymäpäivälahjaa. Pompuloille ei nyt ihan vielä ole tarvetta, mutta onpahan sitten valmiina. Päädyin tuohon vasemmanpuoleiseen kaulakoruun ja vasemmalla alhaalla oleviin pompuloihin.Korujen lisäksi tilaukseen lähti tuo mustavalkoraitainen tupsulippis, lintupaidan (...ja varmaan sitä froteekangasta) ajattelin tilata keväämmällä kun tuttu pitää kutsut. Noshilta ilmestyy nimittäin keväällä myös ensimmäinen naistenmallisto, koska ilmeisesti jokaisella itseäänkunnioittavalla lastenvaatemerkillä on oltava sellainen. Luvassa on ainakin kietaisumekko ja huiveja - itse toivoisin, että viimeistään syysmallistoon tulisi jotain froteista tai velourista, koska Noshin tamineisiin ei tartu koirankarva. Miustakin olisi kiva pukeutua johonkin pehmoiseen ilman, että näytän siltä, kuin olisin elänyt viikon sohvan alla. Olen kateellinen Ellulle joka möyrii siellä sohvankin alla Noshin haalarissaan ja froteemekossaan on, jos ei nyt ihan puhdas, niin ainakin koirankarvaton.

Ps. Tuota (ihanaa) lippapipoa saa enää ilmeisesti vain edustajien kautta ja joistain nettikaupoista, ei Noshin omasta verkkokaupasta. Edustajista löytyy lista Noshin sivuilta, jos jotakuta pipotuttaa!


Vaatteiden kuvat: noshshop.com. Tämä ei edelleenkään ole maksettu mainos vaan ihan aidosti tyytyväistä hehkutusta. :)

9 kommenttia:

 1. Heh, just eile kävin näiden sivuilla ja ihastuin myös! :)

  varmaan ens kuus tilailen sieltä jotakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miunkin pakko jakaa näitä ostoksia useammalle kuukaudelle, niin ei kirpaise niin pahasti. :P Ja onneksi kesä ei ole ihan vielä!

   Poista
 2. Ihania vaatteita. Pitääkin käydä tutustumassa näihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kivoja tamineita myös taaperokokoa isommille. :)

   Poista
 3. Mä kattelin uuden malliston kans lävitse viime viikolla ja ihastuin tuohon lintukuosiin. Toi paita on kyllä täydellisyyttä, ja mun mielestä hyvin unisex. Tykkään myös housujen mallista, ne olisi just Tirpan tyyliset.

  Yritin katsella nettisivuilta, että saako emäntänä toimiva jonkin lahjan/lahjakortin tms. mutta en löytänyt tietoa. Sattuisitko sä tietämään? Itseä nimittäin vähän ehkä houkuttaisi pitää kutsut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tiedä noista housuista meille, joko ne on tosikivat tai sitten Ellun yllä jotenkin hassut. Haaremimallista kyllä tykkään ja tilasinkin sillä lilat housut aiemmin.

   Juu, saa lahjakortin! Edustajalta saa varmasti kysyä ajankohtaisempaa tietoa, mutta nyt mallistoa julkaistessa oli, että alennusta saa 30 euroa jos kutsut pitää ennen 31.3 ja tilauksen tekee emännän lisäksi kolme kutsuilla olijaa. Ja kun naisten mallisto julkaistaan huhtikuun alussa, tulee varmaan taas jokin uusi etu. :)

   Poista
 4. Ihan uus merkki mulle, on tosi kivan näkösiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosh on tullut nyt viimeisen vuoden aikana näkyvämmäksi ja jotenkin tulen aina iloiseksi, kun bongaan toistenkin lapsilla merkin vaatteita. :)

   Poista
 5. Ihania vaatteita! :) Harmi, kun ei ole kukaan pitämässä kutsuja, olisi ihanaa päästä hypistelemään.. :) Mutta taidan käydä vauvaliikkeessä hypistelemässä, jos jotain mukaan lähtisi!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!