perjantai 21. helmikuuta 2014

Voihan muki

 Ei sitä aikuinen voi aina ymmärtää, kuinka paljon iloa voikaan saada nokkamukillisesta vettä!

Ellu on aiemmin juonut tuttipullosta ja hörppinyt vettä shottilasista, mutta päätimme viikko sitten vielä kerran tarjota tytölle nokkamukia. Mukia (useammanlaisia) on tarjottu jo kuukausien ajan, mutta Ellu ei ole vain hokannut, kuinka vesi kuuluisi juoda omituisesta kapineesta.

Nyt homma alkaa sujua... Yleensä.

Juominen alkaa jo jotenkuten sujua itsekin, samoin käsien peseminen ruokalapun kourussa, ruokailualustan peseminen, lattian ja hiusten peseminen... Nooh, onneksi se on vain vettä.

10 kommenttia:

 1. Hih. :D Harjoitus tekee mestarin. <3

  Ja ihana uusi banneri osui heti silmään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain itsellesi bannerinvaihtoinnoituksesta. :D

   Ehkä tuo tuosta alkaa sujua. Ja jos ei, niin kesähelteillä opettelemme sitten juomaan suoraan mukista... Silloin ei litimäräksi kastuminen niin haittaa!

   Poista
 2. Ihana uusi banneri!!!!

  JA NUO ELLUN HIUKSET <3<3<3

  VastaaPoista
 3. meillä nokkamuki lensi jo ajat sitten lelukoppaan. Syömisestä ei vaan tule enää mitään, kun kuvioissa on mukana jotain niin hulvatonta, kuin muki, josta tulee vähän vettä.. :D ja voi tsiisus jos sen mukin yrittää ottaa pois..

  Että meillä juodaan vedet nykyään shottilasista tai ihan normi muovimukista hörppien.. Mikähän siinä vedenjuomisessa noin ylipäätänsäkin on niin hauskaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskomatonta, miten hauskaa vesi voi olla!

   Meilläkin se hörppiminen tosiaan sujuu, mutta huolisin tuon juomisen pikkuhiljaa hiukan omatoimisemmaksi. :P

   Poista
 4. ihana<33
  ja aivan ihana uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on myös melkoinen lätäkkö, kun lopetetaan syöminen, mutta tärkeintä, että syödessä on mukavaa! Hienoa, että mukista juominen onnistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on tärkeää, että ruokapöydässä viihdytään! Plussaa siitä, jos puljaamisen ohessa menee jotain mahaankin asti... ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!