perjantai 21. maaliskuuta 2014

Haluaisitko korttipostia?


Sain tuossa eräänä päivänä hassun ajatuksen. Nyt kun teitä on kahdeksankymmentä (ihanaa) Bloggerin kautta lukijaa ja muutama herttainen vakkarianonyymi, niin haluaisin mielelläni ilahduttaa muutamaa teistä pienellä, kivalla kevätpostilla!

Tyrkyllä olisi siis, ei enempää eikä vähempää kuin miun askartelema kortti posteljoonin kuskaamana suoraan arkeasi piristämään! Ja jotta tästä saataisiin hupia muillekin, niin ei jätetä korttien tekoa miulle liian helposti...

Ehtoina siis:

- Ole blogini lukija Bloggerin kautta ja kommentoi tähän postaukseen
- Kerro, millaisen kortin haluaisit: koko on n. yksi- tai kaksiosainen peruspostikortin kokoinen kortti (kirjekuoressa toimitettuna), mutta muuten saat esittää toiveita. Kuvaile kortin aihetta ainakin viidellä sanalla, joista ainakin yksi on substantiivi ja yksi adjektiivi.
- Pyydän korttihalukkaiksi ilmoittautuneilta osoitetta sähköpostitse, ilmoittelen sähköpostiosoitettani blogeihinne / jotenkin muuten
- Jos korttihalukkaita on enemmän kuin viisi, arvotaan kortit viidelle postia kaipaavalle. Jos kukaan ei ilmoittaudu, joudun kai alkamaan askartelemaan ensi joulun joulukortteja.
- Tähän voi ilmoittautua  maanantai-iltaan (24.3) asti. :)
- Kortit lähtevät matkaan parin viikon sisällä

No niin: kuka haluaa muutakin postia, kuin mainoksia ja laskuja?

9 kommenttia:

 1. Minä, minä, minä! Haluaisin aurinkoisen, leikkisän, graafisen ja värikkään kortin, jossa olisi myös harmaata.

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, minä haluan kortin! =) Haluaisin keväisen, iloisen, sinun näköisen ja jollain tavalla myös Ellun mieleen tuovan kortin, jossa on ainakin jotenkin mukana joku kasvi tai kukka (siis vaikka ihan vain kuvana).

  VastaaPoista
 3. Mieee!!

  Haluan sellaisen ihastuttavan, raikkaan kevättuulahduksen!! Jotain sinun näköistä, persoonallista! Mie nyt menin jo sekaisin noista siun substanttiiveista! Postia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 4. Mä mä määä haluan!! :D

  Kortti voisi olla vaikka kaksiosainen, värikäs ja siinä olisi kannessa ikkuna jonka takana olisi jotain keväistä tai kesäistä, koivun runkoa voisi ainakin vähän näkyä taustalla. Olisi kiva jos kortissa näkyisi myös Ellun kädenjälki (eli Ellu olisi apurina). :)

  VastaaPoista
 5. Mie haluan kortin!
  Haluaisin kortin, joka olisi kaksiosainen. Se olisi keväinen, pirtsakka, iloinen, kortti joka saisi varmasti hymyn huulille ja, että se kuvastaisi myös hieman blogiasi! :)

  VastaaPoista
 6. Mie haluaisin vihreän hauskan kimaltelevan kissakortin kauniilla sanoilla. :)

  VastaaPoista
 7. Kortti piristäisi, hauska idea!

  Mun kortti voisi olla pelkistetty, lapsekas, mustavalkoinen kera yksittäisen piristävän väritehosteen, ja siinä voisi olla kissa sekä kiva kissaruno ;)
  (montakohan adjektiivia ja substantiivia jo tuli :P )

  VastaaPoista
 8. Voi olet ihana !! Ihan mielettömän ihana idea<3
  Minäkin haluan postista muutakin kun laskuja tai mainoksia ;) Tai oikeastaan jos saan - voisin toivoa että me saataisiin typyn kanssa sinulta ja Ellulta keväinen tervehdys. Jotain värikästä, raikasta ja piristävää, lapsiaiheista ehkäpä - tosin piristävää on jo jos saadaan postia teiltä :P

  VastaaPoista
 9. Tännekin posti voisi tuoda iloa laatikkoon! Toiveena keväinen, värikäs koirakortti jossa olisi ripaus eteläkarjalaista iloa :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!