torstai 13. maaliskuuta 2014

Mitäs teidän vatsalihaksille kuuluu?

Vatsalihashaastetta on takana kohta kaksi viikkoa. Tästä innostui pari muutakin nyt samassa kuussa, joten mitäs teidän projektille kuuluu?

Muillekin hulluille tämä haaste löytyy täältä

Tää on ollut ihan kamalaa. Ehdottomasti hyvinvointivuotemme vaikein kuukausi. Äääh. En ole ollut kauhean innostunut, koska tuntuu, etten mitenkään voi saavuttaa noita viimeisten päivien uskomattomia toistomääriä. Miehestäkään ei saa tukea, koska hän joutui sairastelun takia jättämään haasteen kesken kahden päivän jälkeen, eikä ole ainakaan vielä palannut haasteen pariin. Yritän nyt kuitenkin löytää taistelutahtoa itsestäni: teen nuo hiivatti vaikka kymmenessä osassa päivän mittaa, mutta nehän tehdään!

Itse olen kaksi päivää jäljessä tuosta haasteesta kun lenkillä niksautin hiukan selkää ja jouduin pitämään kaksi lepopäivää (ja silti tää tuntuu kestäneen ikuisuuden, aaargh!). Muuten olen tunnollisesti tehnyt vatsani, Ellun kikatellessa huvittuneena vieressä ja toimiessa lisäpainona. Inhoan noita istumaannousuja, mutta muuten menee vielä aika inhimillisesti.

Esimerkiksi instagramista löytyy kuvia (#30dayabchallenge), millaisia tuloksia jotkut innokkaat ovat tuolla haasteella saavuttaneet. Täytyy nyt sanoa, että ihan vielä en saa ihailla pyykkilautavatsaa, mutta haluaisin kuvitella, että alavatsa olisi aavistuksen paremmassa kuosissa. Tai sitten viimeviikkoinen suklaalevy on löytänyt tiensä ylävatsaan ja tasapainottaa vaikutelmaa...

Tänään riehutaan lattianrajan lisäksi Hoplopissa - pitäähän se omankin kaupungin huvimesta testata!


Lasten suusta:
Lapsi 3,5v: Arvaa mitä Minna. Aina kun me mennään Hoploppiin, iskä sanoo, että mie oon kaks vaik mie oon oikeesti kolme. 
Minna: Mmmm. Miksi sie luulet, että se tekee niin?
Lapsi: Hö! Etkö sie tiiä, että sinne ei saa mennä, jos on jo kolme vuotta?

Aijaa. Mie luulin, että ikää rukattiin ihan vain siksi, että kaksi- ja kolmivuotialla on lipun hinnassa vitosen ero. Tyhmä mie.

16 kommenttia:

 1. Mäkin olen tunnollisesti tehnyt joka päivä vatsat:) Jes! Hulluna lähdin mukaan myös kyykkyhaasteeseen, joten eipä ole päikkäriaikaan tarvinnut miettiä miten sitä omaa aikaa käyttää. Mäkin vihaan istumaannousuja, muut on ihan jees! Toistaiseksi olen tehnyt maks kahdessa erässä, mutta nuo loppupäivien määrät vaatii varmaankin jo sen kymmenen erää ja kerran kiellon päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sie!

   Mie en ole kuullutkaan kyykkyhaasteesta! Pitäisiköhän ottaa ensi kuussa, jos siis selviän tästä hengissä... Facebookista bongasin myös lankkuhaasteen, hyi. :P

   Poista
  2. Lankkuhaaste koituisi varmasti kuolemaksi :D Mutta lähe ihmeessä kyykkyhaasteeseen ens kuussa, Googlesta löytyy;)

   Poista
 2. Täällä myös tehty kaikki vatsat tunnollisesti. :) Flunssaisena meinas tehdä tiukkaa ja happi meinas loppua, mutta sitkeesti silti tein. Kyllä tuossa ainakin kuuma tulee kun noita tekee ja hei kohta ollaan jo puolivälissä! :)
  Mun on turha odottaa tän haasteen jälkeen pyykkilautavatsaa kun takana on niin monta raskautta, mutta toivon edes jotain muutosta näkeväni. :) Ja aion ehdottomasti tehdä tästä eteenpäin joka ilta edes jonkin verran vatsoja.

  Ihana toi lasten suusta juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä Terhi!

   Olisi kyllä hienoa, jos tästä saisi otettua hyvän tavan vaikka edes kerran viikossa, mutta voi olla, etten tämän haasteen jälkeen halua kuulla mitään vatsalihaksista. :P

   Poista
 3. Mä alotin ton nyt kanssa mutta tänään on vasta kolmas päivä menossa. saas nähdä onko tosta oikeesti näkyvää hyötyä. Oon nähny kyllä kuvia missä jo puolessa välissä huima ero, ainuit että sillon on muutenkin alotettu ton kanssa samaan aikaan liikunta ja ruokavalio joten ei ne tulokset ookkaan ihan vaan ton ansioo ollu..
  Noo tuli näkyviä tuloksia tai ei niin ei siitä haittaakaan ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos aloittaa samalla dieetin ja nesteet poistuu, niin siinähän hoikistuu.

   Mie liikun kyllä muutenkin ihan hyvin, joten rautaista sikspäkkiä odotellessa. ;) Tai sitten ei.

   Poista
 4. Mä alotin tän haasteen jokuaika sitten mutta jätin sen sairastumisen vuoksi kesken ja nyt aloitin uudelleen..menossa 4.päivä :) Tsemppiä paljon sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Aloitin ton haasteen 6 päivän kohdalta ja hyvin on mennyt tähän asti. Toissapäivänä alkoi tehdä jo tiukkaa, mutta toistaiseksi ainakin jatkan haastetta.
  Mulla ei varmaan päällepäin paljon tuo muutos kuukauden jälkeen näy, koska on yksinkertaisesti niin paljon läkiä mahassa, joka ei pelkkiä vatsoja tekemällä lähde...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on aina ollut löysä maha, joten ei paljoa kannata haaveilla täälläkään, mutta ainahan saa yrittää. ;)

   Siehän olit rautainen! Mie aloitin nössösti alusta, ettei tule niin paha shokki. :P

   Poista
  2. Johtuu siitä, että tajusin vasta kuudentena päivänä haasteen jo alkaneen :D

   Poista
 6. Mä myös mukana haasteessa ja kyykyissäkin, kovalla tsempillä loppuun asti!

  Ihana tuo lapsen suusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siekin siellä reippaana, jee!

   Joo, jos tässä on synnytetty lapsia, niin luulisi nyt yhdestä vatsalihashaasteesta selvittävän... Luulisi.

   Poista
 7. Minä oon mukana kans sekä vatsa- että kyykkyhaasteessa. Iltasin mies tsemppaa tekemään ja pikkumies istuu ja pyörittää päätä vieressä lattialla.
  Mulle koituu nuo istumaannousut vielä kuolemaksi.. ;) inhoon niitä, ja tänään ois luvassa jo 80!! Laitan ne 2 tai 3 erään. Mutta hirvittää jo loppukuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie haluan mennä aina eri huoneeseen tekemään, vaikka mies ihan kannustava onkin. :D Jotenkin kiusaannun. Lankkuun pyydän kyllä sitten vähän kannustushuutelua sieltä toisen huoneen puolelta...

   Pitääkin tutustua tuohon kyykkyhaasteeseen. Ja tsemppiä siullekin vatsoihin!!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!