maanantai 17. maaliskuuta 2014

Talvi yllätti Viikonlopun aikana otin varmaan tuhat valokuvaa. Kuvasin miehen frisbeegolfkierrosta, Ellua, myytäväksi lähteneitä vaatteita ja tavaroita, koiria ja talvea, jonka takaisinisku yllätti ankeudellaan. Tuhannesta valokuvasta suht kelvollisia oli varmaan hiukan alle sata, niistä blogeihin pääsee ehkä kymmenen ja valokuva-albumiin hyvällä tuurilla kolme. Tässä voisi siis veistellä jotain hukkaan heitetystä viikonlopusta, mutta miulla oli mukavaa. Kameran takana ja muutenkin.

Ellu on tänä viikonloppuna keikkunut paljon manducassa, viimein jopa siellä selkäpuolellakin. Ja eilen aamukävelyllä kävikin sitten se, mitä tyttöä talviaikaan (juu, talvi tuli taas tännekin) kannellessani aina pelkään: liukastuin, kun Ellu oli kannossa selässä. Pyllylleenmuksahtamisen sijaan sain sentään kellahdettua kyljelleni eikä tyttö ollut millänsäkään, mutta äidillä on nyt sitten selkä kipeänä. Autsh. Tällä menolla miulla menee kuukauden vatsalihashaasteeseen puoli vuotta, mutta pääasia, ettei meille käynyt oikeastaan mitään.

Mukavaa viikonalkua, yrittäkää pysyä pystyssä!

Kuvat perjantailta, juuri ennen kuin lunta alkoi sataa. Nyt täälläkin saisi jo hakea pulkan varastosta... En hae. Ihan vain mielenosoituksena.

7 kommenttia:

 1. Hui kamala ! Onneksi ei käynyt kuinkaan !
  Toi on kyllä tosi katala toi takatalvi, ihan hemmetin liukasta joka paikassa... ja tänä aamuna täälläkin 8 astetta pakkasta, jippii ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tosiaan käynyt pahemmin. Miullakin selkä on vain ikävän jäykkä, mutta ei tainnut tulla isompia vaurioita.

   Samankaltaiset pakkaset täälläkin, ja lunta melkein enemmän kuin talvella oli! Hyi!

   Poista
 2. Kyllä veti munkin mielen matalaks tuo lumen määrä mikä taivaalta alas tippui, vaikka talvikuukausihan tää maaliskuu on mut silti. Sen takia kun just tiet oli kuivuneet ja kaikki vanhat lumet sulaneet, vaan ei auta.
  Kyllä se kevät kohta koittaa!!

  Onneksi ette satuttaneet itseänne pahemmin tai ainekaan Ellu.
  Mukavaa viikkoa (talvesta huolimatta). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurinkurista, kun toisaalta tuo lumipeite on ihanan raikas ja valkoinen, mutta äääh, ei sitä olisi enää kaivattu! Itse haluaisin mieltää maaliskuun jo kevätkuukaudeksi, vaikka eihän se sitä ole. :P

   Poista
 3. Hui, onneksi ei käynyt kuinkaan! Niin ne äidin refleksit vain suojelevat vauvaa. Itsekin kaaduin ihan loppuraskaudesta, ja voi jestat mitkä spagaativenytykset sain tehtyä etten kaatunut mahalleni. Mutta nivuset olikin sitten kipeinä pitkään yllättävästä venytyksestä. :D Mutta nyt on kyllä todella liukasta, itsekin kaatunut eilen ja tänään, poitsu onneksi ollut vaunuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaana ollessani käytin tunnollisesti niitä piikkipohjallisia kengissä - nyt en sitten käyttänytkään, kun talven piti olla jo ohi!

   Yritä pysyä pystyssä siellä!!

   Poista
 4. Huii! Mutta onneksi selvisit pelkällä säikähdyksellä, eikä tytölle käynyt mitään. Itekin tänään jo mietin tulevaa kesää, ja tulevia pyöräretkiä Lilian kyydissä. Varmaan pelottaa niin paljon, että ite kaatuu että jää koko retket tekemättä :/

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!