perjantai 7. maaliskuuta 2014

Yksivuotiaan lahjatoiveita

 Ellun yksivuotispäivä lähestyy ja pari sukulaista onkin jo kysellyt, mitä tyttö toivoisi lahjaksi. Mielikuvituksen käyttö on sallittua, mutta tässä muutama lahjaidea meidän Ellulle ja ehkä jollein toisellekin yksivuotiaalle!


Ellu pitää valtavasti kirjoista ja musiikista, joten Soiva laulukirja olisi aivan mahtava lahja. Vaikutuksen tekisivät varmasti myös kaikki kirjat, joista kuuluu esim. eläinten ääniä nappia painettaessa.

Duploilla Ellu on leikkinyt jo pari kuukautta ja ne ovat kiinnostavia (tyttö saa laitettua palikoitakin yhteen, ooo!). Prinsessaduplot ja taaperosetit olisivat oikein mieluisia. (Prinsessoista meiltä löytyy Arielin vene ja Lumikin mökki, jos joku tuttu haluaa ostaa lahjansa duplohyllyltä)

Ellulla ei vielä ole nukkea, mutta kavereiden luona niitä hoidellaan kovasti. Oma (pieni!) vauvanukke olisi varmasti tytön mieleen. Ellu pitää kovasti myös ruuanlaittoleikeistä.


Brion palikkalaatikko olisi myös hyvä lelulahja. Meillä on jo Ikean palikkalaatikko, mutta se on vielä vähän hankala tytön ymmärtää: laatikko, jossa palikat laitettaisiin kaikki sisään samalta sivulta, olisi näppärämpi harjoittelukappale. 


Kaikenlaiset ulkokäyttöön sopivat kesälelut  tulisivat tarpeeseen, koska niitä ei vielä viime vuonna tarvittu eikä hankittu. Kiddimoton kypärän ajattelimme ostaa, kun eräs sukulainen ilmoitti jo antavansa lahjan rahana "johonkin kivaan ja hyödylliseen". 


Mitään ehdotonta eitä ei lahjalistalla ole: vaikka itse yritämme miehen kanssa suosia tientylaisia leluja ja juttuja, ei muiden tarvitse tehdä samoin vaan jokainen saa tuoda haluamanlaisensa lahjan, jos nyt sellaisen ylipäätään haluaa tuoda. Meille on tärkeintä, että kutsutut pääsisivät paikalle ja saisimme viettää yhdessä mukavissa merkeissä Ellun ensimmäistä syntymäpäivää - jota ainakin äiti odottelee jo ihan täpinöissään!

8 kommenttia:

 1. Kivoja lahja ideoita yks vuotiaalle. :) Mistä bongasit tuon barbapapa pallon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasin kuvan ennen joulua Lastenkauppa Melukylän sivuilta, mutta sitä ei ole siellä enää (testasin linkin). Barbapallo löytyy ainakin Ombrellinolta: http://www.ombrellino.fi/tuotteet/lelut/barbapapa/barbapapa-pallo.html

   Poista
 2. Hilda sai tuon soivan laulukirjan joululahjaksi ja on kyllä tykätty! Hiukan tulee tosin harmitusta kun hän ei itse saa vielä oikein koskea (=repiä) sivuihin. Nuo prinsessa Duplot näyttävätkin kivoilta, pitänee laittaa meilläkin lahjalistalle. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Ellu osaa _aika_ nätisti selailla kirjoja, mutta kyllähän tuo aluksi aika tarkkaa hommaa olisi. :P Yhteisiin lauluhetkiin tuo kyllä olisi niin kiva!

   Prinsessaduplot ovat parhaita - miulla olisi useampikin hauska juttu siitä, miten Ellu on ukkeleita kohdellut, niillä on ilmiselvästi ihan erilainen arvo kuin perusduploilla. :D

   Poista
 3. Kivoja juttuja! Ja vähänkö Ellu on taitava, kun saa jo lego-palikoita liitettyä toisiinsa, woou!

  Tirppa rakastaa leikkikeittiöitä, ja itsekin tykkäilen Ikean leikkikeittiön ulkonäöstä. Mutta meilläpä on mennyt jo synttärit ja jouluunkin on vielä aikaa vaikka kuinka! Voisinko ostaa Tirpalle leikkikeittiön tupaantuliaislahjaksi omaan uuteen huoneeseen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on kyllä ylpeä - näppäränäppinen likka!

   Loistava tupaantuliaislahjaidea! Mie olen vielä kahden vaiheilla, että ostettisiinko (ihana) Ikea-keittiö, pienempi Brio vai tehtäisiinkö itse jonkinlainen johonkin vanhaan kaappiin tms...

   Poista
 4. Mä kommentoin hiukan myöhässä näihin teksteihin. Mutta pointsit tuolle palikkalaatikolle! Meillä on mun vanha V:n leikeissä (ei kylläkään brio vaan se toinen puinen) ja on ihan jokapäiväisessä käytössä. Kestää tosiaankin äidiltä pojalle, mie taisin saada sen 1-vee lahjaksi. Vielä ei osata laittaa palikoita koloista sisään, mutta eilen kulutettiin monta hetkeä avaa kansi - palikka sisään - kansi kiinni - kansi auki jne. leikissä. :-)

  Ja oih, prinsessa duploja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti johonkin pakettiin osuisi tuo muotoloota, Ellua niin kiinnostaa! Ja juuri tuo "Palikat sisään, kansi kiinni, palikat ulos ja uudestaan" -vaihe on päällä täälläkin.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!