tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kuukauden tekeleet ja yllätyskortit / maaliskuu 2014


Tässä kuussa tekeleet koostuivat pääosin korteista: pidin täällä blogissa pienet korttiarpajaiset, voittajat saivat esittää korttitoiveita. Se olikin kivaa, kun sai haastaa mielikuvitustaan ja tehdä viisi ihan erinäköistä korttia!

Mitään kovin isoja juttuja ei maaliskuussa syntynyt. Ellulle tein hiuspannan yksivuotiskuvaa ja -juhlia varten:


Ja pipoon mätsäävät tumput päiväunille (vanhasta paidasta), housut (vanhoista housuista) ja hameen (vanhoista jumppahousuista) - kuvaa hameesta Ellun päällä on täällä.   Kietaisutunika on useamman kuukauden tuotos, mutta valmistui maaliskuussa (ihan liian leveä malli Ellulle, voi harmi!).


Mie ja mieskin saatiin jotain, kun ompelin kevätpipoja Noshin froteesta. Omaani tein vielä tupsun, mies ei jostain ihmeen syystä halunnut. 


 Ellu sai synttärilahjaksi sen verran monta mekkoa olemassaolevien lisäksi, että ainakaan mekko-ompeluksia ei liene tiedossa ennen syksyä. Pöh. On vähän runsauden pula - olisi mukava ommella jotain, mutta mitäs me nyt sitten oikeasti tarvittaisiin? Jokohan voisi alkaa ommella joulukalenteria...?


9 kommenttia:

 1. Ihania kortteja ( oon vähän katkera ;) )

  Mie taas virittelin yks päivä ompelukonetta, pitäisi ilmeisesti öljytä kun ei hirveän hyvin surraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ehkä teidänkin postilaatikkoon joskus kolahtaa kortti meiltä! ;)

   Pieni öljytilkka tekee kyllä ihmeitä! Mie olin jo kantamassa konetta kaatopaikalle kun se piti kamalaa mekkalaa, mutta pöhpöh, se olikin vain öljytipan tarpeessa.

   Poista
 2. Ihania asioita olet saanut tässäkin kuussa aikaan! :) Ja nyt voi ehdottomasti aloittaa joulukalenterin teon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toisaalta olisi mikään ihan pöllö juttu, olisipahan ainakin valmiina ajoissa! ;)

   Poista
 3. Siun pitää laittaa pystyyn korttiputiikki, niin hienoja kortteja :) Näppärästi on syntynyt taas kierrätyksellä vaatteita, en voi kun ihailla. Mie vihasin ompelukonetta jo ala-asteella... Tai enemmänkin pelkäsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin vihasin ja pelkäsin ompelukonetta ihan raskausaikaan asti, sain ihan oikeasti aina päänsäryn kun näinkin sen. Sairaslomalla oli sitten aikaa opetella, ja nykyään me ollaan ihan kavereita. ;)

   Poista
 4. Surauttele vaatteita Ellun vauvalle.. Kohta niitä puetaan edestakaisin..;)

  VastaaPoista
 5. Hei! Etsiskelin täältä ja tuunausblogistasi osoitetta jonne olisin voinut sulle sähköpostia pistää. Mulla ois sulle nimittäin pieni ehdotus ja toivoisin, että otat yhteyttä :) madambcblog(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!