lauantai 19. huhtikuuta 2014

Noshia äidille!

Sävel: Mustan kissan tango

Jos rikas nainen oisin,
mä Noshii ostaa voisin,
tilaisin mä lounge-housut
ja raitamekkosen.
Ja ehkä bikerhousut
ja yläosasen,
mut kotihoidontuella kai tilaa en! Siinäpä tuo. :D Nosh Organics (suunnittelu Suomessa, tehdas Portugalissa, luomupuuvillaa ja laatu, johon olen ollut Ellun vaatteissa todella tyytyväinen) julkaisi ensimmäisen naistenvaatemallistonsa. Vaatteita saa tilattua vain kotimyyntiedustajien kautta (tosin Noshin kotisivujen kautta tilauksen voi hoitaa näppärästi sähköpostilla), mutta malliston kuvat ovat Noshin Facebook -sivuilla sekä nettisivuilla olevassa esitteessä.

Koska pidän Noshin vaatteista Ellulla, odotin tältä mallistolta paljon: Noshin kuosit ovat olleet mielestäni kivoja ja värit onnistuneita, materiaalit laadukkaita ja miellyttäviä. Suunnitteluun on ainakin lastenvaatteissa ilmiselvästi panostettu, mallit ovat hyviä ja pitkäikäisiä.Naistenvaatteista en oikein kuvastokuvien perusteella tiennyt, pidinkö niistä vai en. Ennen pääsiäislomalle lähtemistä tarjoutui kuitenkin tilaisuus viettää aamupäivää vaatekutsujen (ja jumalaisen valkosuklaa-daim-juustokakun) parissa.

Ellu leikki tyytyväisenä kavereittensa kanssa ja mie sain sovitella vaatteita. Erityisesti pidin tuosta ensimmäisen kuvan yläosasta, se oli miellyttävän tuntuista materiaalia, ja malli oli uskomattoman hyvä: sen sai kietaistua tai solmittua, eikä se huonolta näytä ihan aukikaan. Saman kuvan biker-housut olivat myös jalassa miellyttävät ja malliltaan imartelevat.

Toisen kuvan Lounge-housut ovat ilmeisesti tämän malliston hittituote: eikä ihme, niin kiva tuo malli oli päällä! Hinta tosin oli koti- ja lähikauppahousuiksi aikamoinen, ja väri jakoi mielipiteitä. Itse en osaa pitää vaaleita housuja, joten miulta vaaleanharmaat pöksyt jäisivät käyttämättä. 


Mallistosta löytyi raitoja, kukkia ja jopa seepra, eikä yksikään kuosi ollut ihan miua. Keltasävyinen raitakuosi oli ainoa omaa silmääni miellyttävä, muuten katselin vain yksivärisiä vaatteita. 


Muutama vuosi sitten hurahdin kietaisumekkoihin, mutta raskauden ja synnytyksen jälkeen lantio muutti malliaan sen verran, etteivät ne enää oikein ole istuneet.  Kutsuilla olleen, pitkän kaverini kanssa olimme etukäteen miettineet, olisivatko mekot meille minejä: mie olen maltilliset 172 senttiä pitkä ja kaverini 180cm, joten monet nätisti polvipituisiksi suunnitelluista mekoista ovat helposti aivan liian lyhyitä pienen lapsen äidille. Noshin kietaisumekon malli oli kuitenkin imarteleva monentyyppiselle vartalolle ja pituus oli hyvä hiukan pidemmällekin. Jos olisin lähdössä töihin syksyllä, tilaisin varmasti tuon mekon siistimmäksi työasuksi. 


Lastenvaatemallistokin oli saanut lisäyksiä, mutta en nyt tilannut Ellulle mitään. Harmaat Rock star- housut ja punaraitainen paita olisivat olleet kiva kesäyhdistelmä, mutta paitaa sai vasta koosta 86 alkaen. Nuo housut Ellu varmaan saa syksyksi, malli vaikuttaa kivalta, mutta esittelijä ei ollut ehtinyt vielä saada housuista mallikappaletta. Noshin ostoslistassa olisivat vielä ainakin musta-sininen Niityllä-kuosin lintupaita.Kuvat lainattu: Nosh Organics 


Ehkä alkuviikosta laitan tilauksen noista mustista housuista, ja ehkä tuosta yläosastakin. Iloisesti mustina. Ja ainahan voi tietysti toivoa, että käy tuuri, ja voitan tamineet Noshin arvonnassa, johon tekin voitte käydä osallistumassa täällä.

Mukavaa pääsiäisjatkoa! Mie jatkan mummin ruuilla herkuttelua, tilaan sitten ehkä kokoa isommat housut.... ;)

(Tämä postaus ei sisällä tuotesijoittelua eikä maksettuja mainoksia, kuten eivät muutkaan blogini postaukset :))

5 kommenttia:

 1. Ihanat nuo Rock Star housut, melkein haluaisen semmoiset pienimmälle miehelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie näin ne livenä tänään, ja ei että olikin hyvä malli monenmallisille lapsille!

   Poista
 2. Kivoja vaatteita, tykkään palloista ja raidoista ;D
  Miksi ihmeessä laadukkaat vaatteet on niin kauhian kalliita? Tulee niin paljon ennemmin ostettua niitä HM riepuja.... mun äiti on jo ikuisuudet naputtanut että pitäis koko kaappi pistää uusiks, pistää se HM kama roskiin ja alkaa pistään kaappia kuosiin vähän laadukkaammilla vaatteilla, niin ei tarvis koko aikaa ostella... en oo vielä alkanut :D Saa nähdä alanko ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, laatu maksaa! :P

   Mie olen nyt puolisen vuotta yrittänyt ostaa vain sellaisia vaatteita, joilla oikeasti näen olevan käyttöä monessa tilanteessa monta seuraavaa vuotta. Elämä olisi paljon helpompaa, jos vaatekaapissa olisi ainoastaan istuvia, yhdisteltäviä ja nuhjaantumattomia vaatteita.

   Poista
  2. Ehkä munkin vaan pitäisi.... jos vaan saisin aikaan :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!