maanantai 5. toukokuuta 2014

Äiti+ruokamyrkytys = The Ultimate Arkihaaste

Voi yöööök.

Mukavaksi suunniteltu viikonloppureissu Ellun kummitädin luokse päättyi heti muutaman tunnin jälkeen - mie sain ruokamyrkytyksen eräästä ravintolasta, puoliraa'aksi jääneestä ruuasta. Voi yööök.

Mies pääsi pelaamaan sovitun frisbeegolfkierroksensa vanhojen tuttujensa kanssa kun lapseton kummitäti urheasti hoiti Ellun syömiset ja vaipanvaihdot. Omasta olotilastani ei sen enempää, mutta tiedätte varmaan, kun oikein sairaana (tai krapuloissaan) pelkää kuolevansa - miun olo oli jo seuraavaa luokkaa, pelkäsin, että en kuolekaan. Hyih.

Sairastaminen jatkuu, kevyt ruoka kestää jo sisällä mutta olo on todella heikko. Tänään vietin paskaäitimäisesti aamupäivän sohvalla ja katselimme Ellun kanssa Musarullaata ja matkaohjelmia. Onneksi tyttö on tällä hetkellä taas maailman kiltein ja parasunisin taapero niin kovin kalpea ja hutera äitikin on jotenkuten selvinnyt.

(Tämä muuten muistuttaa miua aivan karmeasta raskauspahoinvoinnistani Ellua odottaessa. Nostan hattua kaikille jotka ovat raskaudessaan oksentaneet ensikuukaudet ja silti ryhtyvät pikkusiskon tai -veljen tekemiseen esikoisenkin ollessa vielä vaipoissa. Miusta ei olisi siihen, ei todellakaan.)

Tekisi mieli vannoa, etten enää ikinä hanki lapsia, matkusta,  syö ravintoloissa enkä kotonakaan muuta kuin kaurapuuroa ja kasvissosekeittoa, mutta paras olla vannomatta.

Palailen iloisempien juttujen kera kunhan nestetasapaino korjautuu. Toivottavasti teillä muilla menee mukavammin!


12 kommenttia:

 1. Voi ei, varmasti kamalaa yrittää pitää huolta lapsesta kun ei jaksaisi huolehtia itsestäkään. :( Pikaista paranemista kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi mies oli vapaalla ensimmäiset sairastelupäivät, ei tuosta muuten olisi tullut mitään.

   Poista
 2. Kamalalta kuulostaa. Paranemista sinne.

  Vakkari

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
 4. Oih voih, tosi kurjia uutisia:/ Tsemppiä! Muistathan syödä suklaata, sillä on parantava vaikutus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos siirtyisin syömään vain suklaata, ei varmana enää iskisi mahapöpöt!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tack! Onneksi elämä on nyt tuntunut voittavan, ellei tule jotain karmeaa takapakkia. :P

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!