perjantai 2. toukokuuta 2014

Ensimmäinen ja kovin iloinen

Taas oli haastetta elämässä. Koettiin nimittäin suuri hetki tyttäremme lapsuudessa, ja Ellun oli aika saada ensimmäinen vappupallonsa.

"Miten ihmeessä me osataan valita sille sellainen pallo, mistä se tykkää? Kun ei se kyllä itse sitä kerro."
"Noh, sehän aina bongailee hauvoja ja kukkia, joten kai se sit tykkää niistä. Toivottavasti niillä nyt sitten on koira- tai kukkapalloja..."


 Ellu tosiaan meni ihan lukkoon heiluvan ja huojuvan pallovuoren nähdessään, mutta onneksi myyjällä sitten oli iloinen kukkapallo. Jes!


Porukastamme muuten kaksi koki merkkihetkiä pallokaupoilla: miehenikään ei ollut koskaan ostanut vappupalloa, joten tavallaan hymyileväinen kukkapallo oli sitten isän ja tyttären yhteinen ensimmäinen pallo. Sweet. <3Pallojen lisäksi vappuun kuului nakkeja, lihapullia, (pahaa) perunasalaattia, simaa, munkkeja, ystäviä ja kaikenlaista muuta perusvappujuttua. Ensi vuonna luvattiin tehdä itse simaa ja munkkeja: ne nyt vaan olisi niin paljon parempia, mutta tänä vuonna ei mukamas keretty - kai kuvittelemme, että ensi vuonna meillä on työssäkäyvinä kaksivuotiaan vanhempina valtavasti ylimääräistä aikaa.


Tänään miehellä on lomapäivä ja lähdemme Ellun kummin luokse yökyläilemään. Kolme aikuista, yksi lapsi (yritän niiiin kovasti olla sanomatta vauva), kaksi koiraa ja kissa n. kolmessakymmenessä neliössä. Toivottavasti edes joku saa nukuttua!

Oliko teillä vappupalloja?

8 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka pallo! Meidän neidille tuli palloja vyörymällä, sillä isi osti innoissaan tyttärelleen kaksi palloa työmatkalta ja sitten vielä molemmat mummit toivat yhdet. Hups, neljä palloa on ihan vähän liikaa:D täytyy olla tarkempi ensi vuonna;)

  Hauskaa lomapäivää!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli vaan muskarista saatu MLL.n perinteinen puhallettava pallo. Ja täytyy myöntää etten tuonu sitä edes kotiin asti :D Ehkä ens vappuna....

  VastaaPoista
 3. Meillä oli Hello Kitty pallo :D Oisin halunnu sellasen pinkin kissa pallon, mutta se oli jo kerennyt loppua kun saatiin aikaseksi ostaa se pallo :/

  VastaaPoista
 4. Hyvä pallovalinta. Muista vielä miten tärkeää tyttärelle nämä vappupallot olivat aika monta vuotta.

  Vakkari

  VastaaPoista
 5. Tänä vuonna ei ollut vappupalloa, mutta viime vuonna oli ihana cars pallo. Sen näet tuolta http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2013/05/vapun-tunnelmia.html
  Elämäni ensimmäistä vappupalloa koristivat halinallet jotka laskivat liukumäkeä sateenkaarta pitkin. Pallo oli sydämen muotoinen. :)

  VastaaPoista
 6. Hih, ihana pallo! Minulla oli reilu kymmenen vuotta sitten samanlainen. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
 7. Siulle on haaste http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/2014/05/11-asiaa-haaste.html :)

  VastaaPoista
 8. Meillä pikku S sai tyytyä ihastelemaan isompien lasten vappupalloja. :)
  Blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!