perjantai 16. toukokuuta 2014

Kotiäidin uusi look - ainakin yhden perjantain ajan


Huulipunavallankumouksen takia kokeilin, kävisivätkö kotityöt mukavammin kirkkaanpunaisessa huulipunassa. No jaa, aikamoisen ankeita ne olivat silti. Ellu tuijotti miua suu auki:"Äiti? Kuka?" Kun tyttö vakuuttui, että ulkonäköään pikaisesti piristänyt henkilö oli edelleen äiti, tyttö taisi epäillä, että olen syönyt salaa jotain hyvää. "Namnam?"

Kävin lykkäämässä Ellun takaterassille nukkumaan huulipunat naamassa, ja olin ehkä hiukan huvittava ilmestys verkkareissa ja miehen yli-isoissa tohveleissa. Jos joku naapuri olisi osunut kohdalle ihmettelemään, olisin voinut päivän teeman mukaisesti innostaa häntä huolehtimaan paremmin omasta sydämestään ja keuhkoistaan.

Ihan kivaahan tämä huulipuna on, mutta tunnen kyllä oloni nyt hiukan ylipukeutuneeksi, vaikka jalassa edelleenkin ovat ne verkkarit. Lähden ihmisten ilmoille parin tunnin päästä - saas nähdä, ovatko vanhat tutut vaikuttuneita siitä, että kotiäiti jaksaa välillä edes vähän yrittää.

Iloista viikonloppua kaikille, pistäkääs huulipunaa! Tai käykää lukemassa pieniä vinkkejä terveempään elämään, sillä on pitkäaikaisempi ja kestäävämpi piristysvaikutus. :)18 kommenttia:

 1. Heiiiii mäkin kokeilin just hieman normaalia punaisempaa huulipunaa. Isäni kutsui sitä kauniisti porttopunaksi :D Noh, ainakin punani sai aikaan reaktioita :D Täytyy sanoa, etten tuntenut oloani omaksi itsekseni, mutta äitini oli sitä mieltä, että se antaa väriä kasvoille. Täytyy sulatella... :D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin meinasin kuvata tuolla sanalla oman punani väriä, mutta pelkäsin, että blogiin tullaan sen jälkeen kovin mielenkiintoisilla hakusanoilla. :D

   Poista
 2. Käy sulle!! :) Miulta ei löytynyt ihan punaista huulipunaa, möh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Mie en oikein osaa käyttää huulipunaa, vaihtoehdot ovat ei-mitään tai tuo kirkkaanpunainen.

   Poista
 3. Sopii siule tuo puna! Mie oon hurahtanut huulipuniin. Vaikka tukka ois kuin kaamee, vaatteet lässähtäneet ja naama turvoksissa, huulipuna pelastaa aina!

  Eeva

  VastaaPoista
 4. Oi, ku oot kauniina!<3 Vaikka voihan sitä olla kaunis pelkissä niissä verkkareissa ilman huulipunia ;>

  VastaaPoista
 5. :D ehdottomasti tähän pitää tarttua :) mä en käytä ikinä huulipunaa (paitsi jossain häissä oon joskus käyttäny) niin mä luulen et mullakin ois ylipukeutunu olo :) pitääkin laittaa just ennen kun mies tulee kotiin ja katsoa, huomaako mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä piristää koko olemusta, mutta ehkä ei oikein istu verkkareiden kanssa. :D

   Poista
 6. Sopii tosi hyvin tuo huulipuna sulle. :)
  Täytyy tunnustaa että multa ei oo löytyny huulipunaa moneen vuoteen..pitäiskin ostaa pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin taitaa olla vain tämä yksi, kun karsin pois ne, joita en todellakaan käytä.

   Poista
 7. Ääh, mä unohdin koko huulipunapäivän! Mutta käytän kyllä muuten huulipunaa melko usein, joten ehkä mulla perjantainakin oli :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siulla tosiaan oli! Ja tärkeintähän on, että huomioi nyt sitä omaa sydäntään ja hyvinvointiaan, huulipunan ohella. :)

   Poista
 8. Yhdyn kommentteihin, sopii siulle hyvin punatut huulet ja kotiäitiys suorastaan hävisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, karisi kokonaan pois - ainakin, kun verkkarit rajasi pois kuvasta. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!