keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kuukauden tekeleet / toukokuu 2014

Kuukauden tekeleet olivat aika kierrätyspainotteisia: suihkuverhosta reppu, hylätyistä kehyksistä kuvataulu, tunikasta mekko ja kaapista leikkikeittiö. Kevät näkyi askarteluissa, kun kiitoskortteja oli kirjoitettava avoimeen päiväkotiin ja takaisin Espanjaan matkanneelle opiskelijaystävällemme. (Kuvatekstit linkkeinä juttuihin, jos niistä on jo aiemmin kirjoiteltu.)

Tunikasta mekoksi
Suihkuverhosta leikkipuistorepuksi
Taulu
Ellun uusvanha leikkikeittiö

Kesäisiä viemisiä (pöytäliina ja pikkukassi) Ellun kaverille

 Ja niitä kortteja: Ellun ja kavereiden taidonnäytteitä avoimen päiväkodin työntekijöille, onnittelukorttia vauvalle ja vanhemmille, hyvästelykortti "ystäväespanjollemme" ja onnittelukortti tuoreelle isosiskolle. Sekä tietysti äitienpäiväkortit - mie tein ulkopuolen, Ellu piirsi sisälehdelle.

Nyt pitäisi hyödyntää kesäsäät trikookuteiden leikkaamiseen - se olisi niiiin paljon siistimpää hommaa ulkona!

(Tänään ohjelmassa kahdestaan autoilua Ellun kanssa, 209 kilometria, ja ei todellakaan päiväuniaikaan. Pitäkääs peukkuja: olen varustautunut parilla uudella lastenlevyllä, kuvakirjoilla ja maissinaksuilla, mutta käsiä ei edelleenkään ole kuin mustekalalla.)

6 kommenttia:

 1. Mä oon niin kade kun oot noin taitava käsistäsi!! Tuo mekko on tosi nätti ja ihana toi pikkukassi, ihan sairaan hyvä idea tehdä suihkuverhosta kassi, varmaan kivan helppo putsattava! :D Mua niin harmittaa kun meillä mummu on ainoa kädentaitoinen ja kukaan ei jää sitten aikanaan jatkamaan sitä taitoa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, kiitos kehuista! ♥

   Ja äläs nyt, siulla on hyvää aikaa innostua ja opetella! Miekin tykästyin itse tekemiseen vasta aikuisiällä ja ompelukoneeseen tutustuin raskausaikana. Never too late! ;)

   Poista
 2. Huh, kyllä taas pitää kehua sun kädentaitoja sitä miten voitkaan saada aikaan niin paljon :D Ihania juttuja!

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja! Etenkin tuo norsu kortti ja tosi hyvä idea tehdä suihkuverhosta puistokassi! On varmasti helppo pitää puhtaana. Mut kuukauden paras on kyllä tuo leikkikeittiö hella. :)

  Kiitos kauniista kommentista jonka jätit Sateenkaaren alle blogiini. Olen otettu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olin tosi tyytyväinen tuohon norsukorttiin, tuli sellainen kuin toivoinkin - niin käy harmillisen harvoin.

   Ja olet kyllä sen kommentin ansainnut! ♥

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!