perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lisää aurinkoa, edes täällä blogissa!


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/06/silmukan-ytimesta-haaste-62014-1-vuotis.html

Silmukan saalistus on ihanan raikas käsityö- ja lifestyle-blogi, jossa yhteistyössä Pipon ytimestä -blogin kanssa on kuukausittainen haaste Silmukan ytimestä. Jokaisella kuukaudelle on oma aiheensa, ja haasteeseen saa tarttua askarrellen, ommellen, virkaten tai muulla mieluisalla tavalla. Lisää voi lukea Silmukan saalistus -blogista (jossa myös odotellaan Pikkusaalistajaa, iih!).Mie osallistun nyt haasteeseen ensimmäistä kertaa, kun "ajanpuutteen" vuoksi en ole aiemmin ehtinyt. Välillä on kiva haastaa itseään! Tässä kuussa haasteen aiheena oli aurinko, ja Ellun kanssa askartelimme mummille aurinkoisen synttärikortin pari viikkoa sitten. Jaaaa koska tää oli miun ensimmäinen haastekerta, tulee tämä aurinko tänne nyt toisenkin kerran, kun edellisellä kerralla julkaisin sen niin innoissani, että unohdin tarvittavat tiedot.... Eli tämä kertauksena,  että menee sitten haasteen sääntöjen mukaan! 

Tällaiset haasteet ja kavereilta ja sukulaisilta satunnaisesti tulleet "tilaustyöt" ovat innostaneet tekemään uusia juttuja. Miusta on kiva askarrella ja tehdä käsitöitä (osaamiseni rajoissa), mutta nykyään vuorokauden tunnit ovat kortilla ja jos aikaa olisikin, niin meille ei tällä hetkellä oikeasti tarvita mitään. Toisille on kyllä kiva tehdä, eivätpähän jää omiin nurkkiin pyörimään.  ;)

Mutta, vielä ehtii osallistua aurinkoisilla aiheilla Silmukan ytimestä -haasteeseen tai tarttua uuteen haasteeseen heinäkuussa!

1 kommentti:

  1. Ihana tämä teidän Ellun kanssa yhdessä askartelema aurinkokortti! :) Itse olen alkanut taas miettimään, millaisia kutsukortteja Pikku-E:n kanssa ensi kuussa askartelisimme ja tässä voisikin olla hauska idea toteutettavaksi! :)

    Niin ja ihanasti kirjoitit blogistani! Kiitos! <3 Taidatkin olla eka joka on nimennyt blogini lifestyle-blogiksi, otan sen kunnianosoituksena :) Mahtavaa! :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!