torstai 26. kesäkuuta 2014

Synttäreiden jälkeen

Oi, iso kiitos synttärionnitteluista!

Syntymäpäivän juhlinta ei nyt ollut valtavan huikeaa, mutta kaikkea pientä kivaa kuitenkin. Sain kakkua, kukkia ja pääsin ulos syömään: menimme kokeilemaan (meille uutta, muulle kaupungille vanhaa) italialaista ravintolaa, ja ruoka oli oikein hyvää. Ellukin piti, ja söi miun juustoisesta pastasta aika reilun osan. Kohta pitänee alkaa tilata tytölle ihan omat annokset. Illalla syötiin koko perhe tuoreita, suomalaisia, sikahintaisia mutta niiin hyviä mansikoita. Taisivat olla ihan itkettävän hyviä - ainakin Ellu itki, kun ne loppuivat.Tänä aamupäivänä olemme Ellun kanssa juosseet matkajärjestelyissä. Apteekki, rahanvaihto, ruokakauppa, toinen kauppa... Kotona aloitin jo pakkaamisen. Ei ole kovin rentouttavaa tämä lomalle lähtö, ei! Erityisesti ruokien pakkaaminen tuo hiukan haastetta: suostuuko Ellu syömään hotellin aamupuuroa vai vain omia puurojauheita, maistuuko hotellin sapuska kotitekoisen tavoin vai onko turvauduttava purkkiruokaan, löydämmekö jostain välipalahedelmiä ja leipää... Noh, ehkä mieluummin liikaa kuin liian vähän - onpahan miehelle iltapalaa kotiinlähtöä edeltävänä iltana, ettei sapuskoja tarvitse kantaa enää toiseen suuntaan.

(Ja juu, tiedän, ruokaa saisi sieltäkin - mutta etelän kohteissa lastentarvikkeet ovat aika hyvissä hinnoissa ja helposti aika erilaisia, joihin Ellu on tottunut.)

Odotan kyllä sitä, että Ellu kasvaa vielä hiukan ja oikeasti pärjäämme reissussa ilman erikseen otettavia ruokia, vaippoja ja rattaita. Jospa alkaisimme silloin harrastaa äkkilähtöjä? Välttäisi ainakin lomanvalmistelustressin. :D

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Poikkesin blogiisi, kun sillä on niin kiva nimi :))))
  Sisältökin näyttää kivalta :)). Ja onnea vaan synttäreiden johdosta minultakin, vaikken sua tunnekaan.

  Mukavaa kesäistä päivää!

  PH :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun poikkesit, ja mukavaa, että viihdyit! :) Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Tekikö miehesi kakun? =)
  Aikamoisen paljon on muistettavaa, kun vauvan tai anteeksi taaperon kanssa matkustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa epäselvästi mainittua tuossa tekstissä, mutta kyllä, teki! Miun kakkumaakari. <3

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut!

  Ja tsemppiä reissuvalmisteluihin. Kyllä kaikki menee hienosti. Meillä on reissuissa vähän toisenlaista epävarmuustekijöitä mm. mun diabeteksen tähden, mutta aina on jotenkin selvitty,

  VastaaPoista
 4. Huh, meillä on sama pakkausrumba menossa. Hirvittää, kun pitää muistaa kaikki nyt kahdelle lapselle! Onneksi yleensä on niin, että kotona pakkaaminen on kamalaa aivotyöskentelyä ja säntäilyä, mutta jo lentokentällä tuntuu helpotukselta, että sinne asti päästiin! :)

  Ihanaa reissua teillekin!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!