maanantai 23. kesäkuuta 2014

Vielä yksi arkiviikko


Juhannus tuli ja meni ja oli kovin viileä. Me kävimme yhden yön visiitillä anoppilassa (kuvissa hiukan anopin ja appiukon mieletöntä puutarhaa) jossa syötiin hyvin ja ulkoiltiin. Kotona jatkettiin samoissa merkeissä, mutta ilmat eivät oikein suosineet. Onneksi ruoka on hyvää joka säällä.


Juhannuksen jälkeen oli ihan mukava palata arkeen, kun kyseessä on viimeinen arkiviikko ennen miehen lomaa. Ensimmäistä kertaa koskaan miehellä on kuukauden pituinen loma, ja samalla se on ensimmäinen (ja varmaan ainoa) kerta ennen eläkeikää, kun meillä on yhteinen kuukauden vapaa. Ja kun Ellun isä palaa töihin, palaamme mekin avoimen päiväkodin perhepäivään ja aloitamme muskarit, ehkä myös liikuntaleikkikoulut, ja kesä alkaa olla ohi. Huimaa!


Elämässä on tällä hetkellä aika monta mieltä painavaa pikkuasiaa, jotka sitten yhdessä ovat saaneet mielen aika maahan. Pitäisi vain reippaasti alkaa hoitaa noita asioita pois päiväjärjestyksestä ja keskittyä kivoihin juttuihin, mutta tuntuu, ettei tällä hetkellä oikein olisi voimia siihen. Ehkä kaikki selviää aikanaan. Vaikka suklaan voimalla.

Ps. Täällä sataa. Noin viidennen kerran tänään.

4 kommenttia:

 1. Voi älä puhu vielä kesän loppumisesta!!! Vaikka kieltämättä minä olen ajatellut samaa, kun mies jää heinäkuun puolesta välin kuukauden lomalle ja sitten palaa aikanaan töihin, on jo syksy! Ihan kamalaa. Mutta ensin on toivottavasti aurinkoinen kesä vielä edessä joten koitetaan olla ajattelematta sitä syksyä vielä :D Ihanan näköistä on anoppilan pihalla, voi että!

  Älä anna niiden painavien pikkuasioiden lannistaa, semmoisia pitää aina välillä kohdata, mutta mitä ikinä ovatkaan niin selviätte kyllä :) Suklaa on hyvä voimanlähde, toisaalta myös mieheltä saatu karhunhalaus tai lapsen märät suukot on aika voimaannuttavia juttuja. Kyllä se siitä, lupaan<3

  VastaaPoista
 2. Niimpä, niin nopeesti se kesä on loppujen lopuks ohi. Voi kun ilmat parantuis, niin vois kunnolla nauttia kesästä :)

  Voi kurjuus noille mieltäpainaville ongelmille :( Toivottavasti saat asioita järjestyyn <3

  VastaaPoista
 3. Anoppilan piha on kyllä uskomattoman hieno, ei voi kuin ihmetellä ja ihastella! :)

  Kiitos tsempeistä! Ja kyllähän tämä taas tästä, aurinko paistaa ja mieli on huolettomampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon tämä nyt kiitoskommentti molemmille kun meni vähän hassusti. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!