keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Jo melkein perinteinen kesäasu

Vietimme eilen kesäpäivää ensin kaupungilla ja sitten omalla pihalla. Halusin vetäistä päälle jotain iloisen kesäistä ja kaupungille päästyäni tajusin, että olin pukeutunut ihan samoin kuin niin monina kesinä aikaisemminkin: pallopaidan olen ostanut seitsemän vuotta sitten ja silloin omistin myös identtiset korkkarit. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan. Valkoinen hame on kuulunut kesäasuuni tiiviisti, tosin vuosien varrella se on vaihdettu aina vähän vähemmän suklaajäätelöiseen tai viinittömään versioon.

Yritin kaivaa kuvaa samasta vaatekombosta joltain aiemmalta kesältä, mutta löysin vain sellaisia, joissa paitani vilahtaa jostain huvipuistolaitteesta tai jäätelötötterön takaa. Pitäisiköhän alkaa harrastaa satunnaisia asukuvia? Voisi sitten vertailla.

Vaikka hameet ovatkin vuosien aikana kohdanneet jäätelöä ja viinilasillisia, niin hei, eikö olekin kunnioitettavaa, että mahdun edelleen seitsemän vuotta vanhaan paitaan! Mahduin urheiluliikkeessäkin koon XS urheilutoppiin, hyvä mie! Tässä kohtaa taidan nätisti unohtaa, että käytin tätä paitaa ihan loppuraskauteen saakka (..lienee siis hiukan venynyt...), ja se syksyksi ostettu sporttipaitakin oli vain Amerikan koossa XS. Meidän kokonumeroissa se oli hiukan isompi. Juhlimme kuitenkin syömällä kiinalaista. ;)


Onko teillä jokin luotto (kesä) asu, johon palaatte vuodesta toiseen?

6 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus ja tuo viimeinen kuva on ihana. ♥
  Minä tykkään yhdestä mieheni ostamasta hellemekosta ja se on useinkin päällä. Viimeksi se oli Jyväskylän reissulla kun olimme rannalla. Se on musta, mutta vasemmassa kyljessä on iso turkoosi kukkakuvio. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kengä! Ja vaatteet myös.
  Mulla on vuonna 2008 ostettu mustaturkoosiviolettikirjava mekko, joka on jotenkin niin kätevän mallinen (hoikentava, tai ainakin mahamakkarat kätkevä), että sitä on tullut pidettyä usein. Tosin nyt vähemmän, koska viime kesänä tiineenä ollessa se oli ainoita sopivia vaatteita ja saattoi tulla pieni kyllästys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nuo kengät! Kävelin ensimmäiset samanlaiset puhki, ja sitten viime kesänä löysin kirpparilta nykyiset samikset parilla hassulla eurolla - olin siitä onnellinen koko viikon. :D

   Hoikentavat vaatteet ovat kyllä kullan arvoisia!

   Poista
 3. Raikas asukokonaisuus! Minulla on paljon kesävaatteita, joita käytän vuodesta toiseen. Suosikkini on noin kahdeksan vuotta vanha vaaleankeltainen h&m:n mekko, jota en ole nähnyt koskaan kellään muulla. Se kerää aina kehuja ja on todella hyvälaatuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:llä on välillä oikein positiivisia yllätyksiä, lastenvaatteiden puolella erityisesti - harmi vain, etten kovin mielelläni ostaisi kyseisen liikkeen vaatteita ainakaan uutena.

   Tuollainen luottokehumekko pitäisi kyllä olla jokaisella naisella!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!