tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesä - täynnä tekemistä

Kakkua onkikilpailuissa

Kesäkesäkesäkesä! ♥

Meidän kesä voisi vaikuttaa jonkun toisen mielestä kauhean ohjelmantäyteiseltä ja oikealta työleiriltä. Mutta jokainen tavallaan, me nyt vain ollaan sellaisia, että nautitaan eri paikoissa käymisestä ja kaikenlaisesta puuhaamisesta - se on meille sitä rentoutumista, ja yleensä teemme kivoja juttuja ex tempore. Vietämme kyllä myös koti- ja lölläilypäiviä erityisesti Ellun vuoksi, mutta tien päällähän me yleensä ollaan oltu: "Huomenta kullanmurut! Mitäs tänään tehtäisiin?"

Viime päivinä ollaan saatu vieraita pihalle leikkimään,  treffattu Ellun kummitätiä ja saatu New Yorkin tuliaisia. Lauantaina osallistuttiin miehen suvun onkikilpailuihin - mies onki, Ellu nukkui ja mie lykin rattaita. Saatiin kuitenkin kaikki palkinnot ja palaset kakkua.

 

Sunnuntaina vietimme miehen kanssa lapsivapaata Linnanmäellä: päivä oli oikein kaunis ja aurinkoinen, mutta Linnanmäen portilla järjestyksenvalvoja ilmoitti, että puistoon kyllä pääsee, mutta kaikki laitteet ovat ukkosvaaran vuoksi kiinni. Kiva, eihän se ollutkaan kuin meidän kolmas yrityksemme päästä Lintsille tänä kesänä, kaksi edellistä kertaa oli kaatunut sateeseen... Hengailtiin sitten tunnin verran syöden hattaraa, ja päästiin lopulta laitteisiinkin. Ja meillä oli teinimäisen ihana treffipäivä. <3

 

Eilen hyppäsimme koko perhe junaan ja vietimme kivan päivän Tampereella. Siitä juttua joku toinen päivä - pari kanssabloggaajaa hihkuihin Instagrammissa, että olimme sattuneet kovin lähekkäin, harmi, ettei etukäteen oikein voinut käydä sopimaan treffejä. Ehkä joku toinen kerta? :)

Leikkien reissuun - ensimmäinen junamatka, kun leikkivaunusta oli meille iloa!

Muun puuhailun lomassa ollaan pesty mattoja ja tehty hiekkakakkuja. Säät ovat kyllä suosineet, pitää nyt nauttia näistä ilmoista!


t. Minna, joka pakkaa perheensä ja lähtee puljaamaan rantaveteen

10 kommenttia:

 1. Täydellistä <3 Mekin tykätään kesällä puuhailla kaikenlaista. Talvella ehtii nököttämään sisällä ihan tarpeeksi.

  Voi kun nämä kelit jatkuisi lokakuuhun, marraskuussa voisi sitten tulla oikea talvi ja jouluksi lunta;) Eihän olisi liikaa pyydetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella saa kyllä tosiaan olla sisätiloissa ihan riittävästi, nautitaan nyt ja huilitaan sitten!

   Oikein hyvä suunnitelma! Lokakuussakin mielellään sellaista aurinkoista, pari kuralätäkköpäivää ja yksi tunnelmallinen sadepäivä, kiitos. :D

   Poista
 2. Talvella ehtii kyllä kölliä kotona. Kesällä pitää mennä ja tehdä niin paljon kuin vain ehtii! :)
  Hyvähän se on Ellunkin tottua pienestä pitäen teidän vauhdikkaaseen elämään. Osaapahan vanhempanakin matkustaa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu kyllä on tottunut - ja me kyllä reissataan tytön ehdoilla, lounas on silloin kun Ellulla on ruoka-aika, ja pitkät siirtymät tehdään tytön nukkuessa autossa tai rattaissa - mukavampaa silloin kaikilla. :)

   Poista
 3. Meidänkin kesä on ollut aika täynnä kaikkea puuhaa ja ollaan vietetty aikaa ihmisten kanssa :) Mutta meillekin se on meidän tapa nauttia kesästä :) Kiva että pääsitte sitten kuitenkin lintsille! Ja saitte kahden keskistä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo, ettei meidän kohtalo vaan ole tänä vuonna päästä Linnanmäelle, mutta päästiin sitten kuitenkin! Pikku breikki äiteilystä ja isäilystä teki ihan hyvää. :)

   Poista
 4. Mä tukkään myös mennä viipottaa kesällä pitkin poikin. Varsinkin aurinkoisilla ilmoilla tekee mieli lähtee johonkin :)
  Harmi noi lintsin laitteet, mutta kivs kun nekin sitten aukes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos ilma on kiva, ei todellakaan tee mieli jäädä kotiin kököttämään! Jos ei muuta, niin pyörällä johonkin vähän eri puistoon kuin yleensä. :)

   Onneksi meillä ei ollut kauhea kiire mihinkään niin ehti hiukan odotellakin laitteisiin pääsyä.

   Poista
 5. Ihani pikkureissuja <3 On se kyl kesällä kiva reissatakin välillä ja siinä sivussa sitten löhöillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Pitää nyt hyödyntää mahdollisuus kun ollaan kaikki kotona. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!